DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dünya Veteriner Kliniği hizmete girdi

Dünya Veteriner Kliniği hizmete girdi

İlçemizin tanınmış esnaflarından Anaç Elektrik’in sahibi Adnan Anaç’ın oğlu Ali Anaç, 19 Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun olduktan sonra Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 13 adresinde kendi Veteriner Kliniğini açtı.

7/24 bir telefon uzağınızda

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesinden 2018 yılında mezun olan ve hemen ardından askerlik vazifesini yerine getiren Ali Anaç kendi Beterine Kliniğini açmanın mutluluğunu yaşıyor. İlçemizin tanınmış esnaflarından olan Anaç Elektrik’in sahibi Adnan Anaç’ın oğlu olan Ali Anaç Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 13 adresinde kendi Veteriner Kliniğini açtı. Aşı, pet otel, pet kuaför, röntgen, ultrason, kan muayenesi, hasta takip sistemi, ameliyat hizmetlerinin yanı sıra kedi köpek mamaları, oyun ve eğitim mamaları, bakım ürünleri, tasma ve oyuncak çeşitleri ile hizmet verecek olan Dünya Veteriner Kliniği 7/24, bir telefon uzağınızda.

Anaç, “ Çocukluğumdan beri hayvanları çok sevdiğim için bu mesleği yapmak istedim”

Veteriner Hekimliğin çocukluk hayali olduğunu ifade eden Ali Anaç, “ Çocukluğumdan beri hayvanları  çok sevdiğim için bu mesleği yapmak istedim. Hayallerime ulaştığım içinde çok mutluyum. Ben 19 Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden 2018 yılında mezun oldum. Okulum süresince Avrupa’da Pet hayvanları Veteriner Hekimliği üzerine eğitim aldım. Eğitimimi başarıyla tamamlayarak başarı belgemi aldım. Okulum süresince Samsun’da birçok veteriner Kliniklerinde çalışarak mesleğimde ilerledim. Mezun olduktan sonra askerlik vazifemi tamamlayıp hayalim olan kendi veteriner kliniğimi açtım. Veteriner kliniğimde evcil hayvanlar için her ayrıntıyı düşünerek hazırladık. Ben bugüne kadar bana her daim yanımda olan ve desteklerini biran olsun eksiltmeyen aileme çok teşekkür ederim” dedi.

İsim: Serap DURUKAN

Dünya Veteriner Kliniği hizmete girdi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.