DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GFSD’nin bu haftaki konuğu Aygül Öztürk oldu

GFSD’nin bu haftaki konuğu Aygül Öztürk oldu

GFSD’nin bu haftaki konuğu Aygül Öztürk oldu

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), her hayfa farklı bir fotoğraf sanatçısını ağırlamaya devam ediyor. GSFD’nin son konuğu Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk oldu. Öztürk sunum yaptığı üç farklı konu ile dernek üyelerinden büyük beğeni aldı.

3 farklı konuda sunum gerçekleştirdi

Her hafta farlı bir fotoğraf sanatçısını dernek binalarında ağırlayan Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), son olarak geçtiğimiz akşam Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk’ü dernek binasında ağırladı. Düzenlenen sunuma Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetiminin yanı sıra birçok sanatsever de katılım sağladı. Sunum öncesinde kısaca düşüncelerini dile getiren Başkan İkiz, “Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği olarak her hafta farklı bir Fotoğraf Sanatçısını dernek üyelerimiz ile bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu hafta ki konuğumuz Fotoğraf Sanatçımız Aygül Öztürk oldu. Kendisi bize 3 farkı konuda sunum yapacak. Ben öncelikle Fotoğraf Sanatçısı Aygül Öztürk’e, bizi kırmayarak derneğimize gelmesinden ötürü teşekkür ediyorum. Kendisi bugün bizlere üç farklı sunumu ile fotoğraflarını göstermiş olacak. Kendisine fotoğraf yaşantısında başarılar diliyoruz” dedi.

Öztürk sunumları ile büyük beğeni aldı

Başkan Öztürk’ten sonra söz alan Fotoğraf Sanatçısı Öztürk, kendisini kısaca tanıttıktan sonra yapacağı sunumlar hakkında kısa bir açıklama yaptı. Öztürk daha sonra ‘Foto Hayatlar’, ‘Düğünümüz Var’ ve ‘Anadolu’nun Yüzleri’ isimli fotoğraf sunumlarımı gerçekleştirdi. Katılımcılar tarafından büyük beğeni alan Öztürk sunum sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu akşam Gölcük’te GFSD’nin konuğu olmaktan büyük mutluluk ve onur duydum. Sunuma davet ederek bu keyifli  akşamı  organize eden GFSD Başkanı İsmail İkiz ve Berna İkiz’e  ve ayrıca sunumda beni yalnız bırakmayan dostlara çok teşekkür ederim” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.