DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Barbaros İlkokulu’nda Orman Haftası kutlandı

Gölcük Barbaros İlkokulu’nda Orman Haftası kutlandı

Gölcük Barbaros İlkokulu’nda Orman Haftası kutlandı

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası münasebetiyle Barbaros İlkokulu’nda 2 gün süreyle etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşüm defilesi düzenlendi ve okul bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi

Barbaros İlkokulu’nda iki güne yayılan Orman Haftası programında aynı zamanda  geri dönüşüm  sergisi ve sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşüm defilesi gerçekleştirildi. Düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’da katılım sağlayarak TEMA bahçesinde TEMA İlçe Temsilcileri ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Gülsuyu düzenlenen etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu şekilde doğa sevgisi aşılamak ve bu tür etkinlikler ile onları daha aktif hale getirmek en büyük temennimiz. Ben bu bağlamda yapılan etkinliğe katkısı bulunan öğretmenlere teşekkür ediyorum. Yeni nesiller öğretmenlerimizin sayesinde daha bilinçli yetişiyor” dedi.

Okkirman, “Emeği geçen öğretmenlerime, öğrencilerime ve emeklerini esirgemeyen değerli velilerime teşekkür ediyorum”

Barbaros İlkokulu Müdürü Uğur Okkirman düzenledikleri etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “ Doğayı temiz tutmak, ağacı sevip korumak,  bir teveccüh değil bir zorunluluk olduğunu öğrencilerimize aktarmak bizim eğitimciler olarak en önemli görevlerimiz arasındadır. Velilerimizle el ele vererek yavrularımızı bu bilinci kazandırmak için Barbaros İlkokulu ailesi olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Orman Haftası münasebetiyle  okulumuzda yapılan etkinlikler bu gayretin meyveleridir.   Bugün, dünden daha yeşil bir doğaya uyanmak için çocuklarımızla birlikte “Sıfır Atık “ projesi kapsamında düzenlediğimiz atık malzemelerle yapılan kıyafet defilesi, şapka defilesi ve eşya tasarım sergimiz ile toplumda  farkındalık uyandırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda emeği geçen öğretmenlerime, öğrencilerime ve emeklerini esirgemeyen değerli velilerime teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.