DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Ekipleri Bez Çanta Dağıttı

Gölcük Belediyesi Ekipleri Bez Çanta Dağıttı

Gölcük Belediyesi Ekipleri Bez Çanta Dağıttı

Gölcük Belediyesi, çevrenin ve doğal kaynakların korunması için alışverişlerde bez torba kullanımının yaygınlaşmasına katkı sağlamak için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Belediye ekipleri Pazar yerlerindevatandaşa bez torba dağıttı.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gördü

Gölcük Belediyesi Kurs Merkezi GÖLMEK hocaları ve kursiyerleri tarafından yapılan bez çantalar, Zabıta ve İdari İşler Amirliği personeli tarafından üzerinde Gölcük Belediyesi logosu bulunan bez torba ve fileler pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlara dağıtıldı. Ücretsiz olarak dağıtılan çevre dostu çantalar vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Ellibeş, ‘40 bine yakın bez torba dağıtımı yapacağız’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bu anlamda vatandaşlarımızın pazar yerlerinde poşet kullanmasını önlemek için GÖLMEK kurs merkezlerimizde bez kumaştan imal edilen, yaklaşık 20-25 kiloya kadar ürünü içine alan torbaları ücretsiz olarak dağıttık. Bu çalışmalarımız kapsamında 40 bine yakın bez torba dağıtımı yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.