DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi DERNEĞİMİZ BİZİM BAŞ TACIMIZ

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi

DERNEĞİMİZ BİZİM BAŞ TACIMIZ

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Hasan Bat, hem dernek çalışmaları hem de Belediye Meclis Üyesi olduğu takdirde engelliler adına ne gibi çalışmaları olduğunu Gazetemize açıkladı.

“Derneğimiz bizim baş tacımız”

Bat yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Dernek çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Derneğimiz bizim baş tacımız ve Allah’a şükür hiçbir sıkıntımız yok. Her gün yeni bir kişiyle karşılaşıyoruz. Bu yüzden Engelsiz Yaşam Merkezi artık bize yetmemeye başladı. Aynı zamanda verilen kurslarımızdan işaret dili kursumuz haftanın 4 günü veriliyor. Halk Eğitim Merkezi ile birlikte İhsaniye Sağlık Meslek Lisesi’ndeki öğrencilere işaret dili kursu açtık. Müdürümüz Mehmet Hafiz Arvas’a teşekkür ediyoruz. Gölcük’te gerçekten engelli kardeşlerimizin sayısı çok fazla. Bu yüzden çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Aynı zamanda Engelsiz Yaşam Merkezi’nde ebru kursumuz, bilgisayar kursumuz, bayanlara yönelik örgü kursumuz, takı tasarım kursumuz, okçuluk ve salon futbolu kurslarımız, Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler kurslarımız devam ediyor. Bu kurslarımız engelli ve yakın dereceden ailelerine veriliyor.”

“Ali Yıldırım Sezer Başkanımız ile birlikte elimizden geleni yapacağız”

Bat son olarak, “Bu zamana kadar Meclis Üyesi değil rica makamındaydık. Meclis Üyesi olduktan sonra icra makamına geçiş yapacağız. Şu an Gölcük’te yaşayan engellilerimizin hiçbir sıkıntısı yok. AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’in ayrıcalık tanıyacağı 3 gruptan bir tanesi engelliler olduğu için çalışmalarımız daha da engelsiz bir Gölcük için devam edecek. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bize yetmediğini kendisine söyleyeceğiz. Etrafında bahçesi olan, engellimizin rahat rahat bahçesine çıkıp oturabileceği, Yaşam Merkezi’nin içinin daha büyük ve ferah olmasını kendisinden rica edeceğiz. Çünkü Gölcük’te anımsanmayacak bir engelli kitlesi yok. Nasip olursa yollarımız ve kaldırımlarımız bedensel ve görme engellilerimize uygun hale gelecek. Sahillerimizde engelli akülü sandalye şarj istasyonları ve WC’leri olacak. Engelsiz bir Gölcük’ü zirveye taşımak için Ali Yıldırım Sezer Başkanımız ile birlikte elimizden geleni yapacağız. Son olarak da yeni dönemde Gölcük’te yaşayan okula giden engellilerimizin araç sorununu çözüme kavuşturacağız. Yeni dönemde akülü sandalyeli olan engellilerimizi de Türkiye’de bir ilk olarak Gölcük’te rampalı araç ile servis imkanı sunacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.