DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Erbakan Vakfı, Saraylı Çocuk Köyü’ndeki çocuklar ile buluştu

Gölcük Erbakan Vakfı, Saraylı Çocuk Köyü’ndeki çocuklar ile buluştu

Gölcük Erbakan Vakfı, Saraylı Çocuk Köyü’ndeki çocuklar ile buluştu

Kocaeli ve Gölcük Erbakan Vakfı işbirliği ile Saraylı Çocuk Köyü’nde kalan çocuklar ile Gölcük Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Programa ise yoğun bir katılım gerçekleştirildi.

Kahvaltı programı Gölcük Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşti

Gölcük Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programına Erbakan Vakfı İl STK Başkanı Hülya Bozkurt, İlçe Başkanı Fatma Şimşek ve yönetimi ile Saraylı Çocuk Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Nazire Gürel ve Saraylı Çocuk Köyü’nde kalan kız öğrenciler katılım gösterdi.

Şimşek, “Bizim amacımız çocuklarımıza farklı bir gün yaşatabilmekti”

Kahvaltı programı sonrasında konuşma yapan Gölcük Erbakan Vakfı Kadın Kolları Başkanı Fatma Şimşek, “ Bizim amacımız çocuklarımıza farklı bir gün yaşatabilmekti. Bu nedenle böyle bir kahvaltı programı organize ettik. Kahvaltı programımıza katılan öğrencilerimize naçizane küçük hediyelerimizi verdik ve hep beraber vakıf üyelerimiz ile birlikte hazırladığımız kahvaltımızı yaptık. Sağolsunlar Erbakan Vakfı  İl STK Başkanı Sayın Hülya Bozkurt hanım ve Yönetimi de programımıza katılım sağladılar. Sayın Hülya Hanım öğrencilerimize vakıf çalışmalarımız, Erbakan Hocamızı ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güzel bir gün geçirdiğimizi düşünüyorum. Kahvaltımızın amacı da zaten buydu. Kız çocuklarımız ile bir araya gelmek ve sevgi alışverişinde bulunmaktı. Çok güzel bir gün oldu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.