DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük halkı sokak hayvanlarının yanında

Gölcük halkı sokak hayvanlarının yanında

Gölcük halkı sokak hayvanlarının yanında

Ülkemizde ve ilçemizde sokak hayvanlarına olan değer yeterince verilmiyor. Sokaktaki birçok dostumuz ne yazık ki kendilerini yalnız bıraktığımızdan ötürü oldukça sıkıntı çekiyor ya da hayatını kaybediyor.  Sokak hayvanlarına zarar vermek yerine vatandaşlar tarafından ilgi gösterilmesi gözlerden kaçmıyor.

Bu davranışla takdir topladılar

Gölcüklü hayvanseverler özellikle akşam soğuyan havalarda sokak hayvanlarına destekte oluyor. İlçemizde sokakta yatan hayvanların üşememesi ve öte yandan yatacakları yerin sıcak olması için vatandaşlarımız kendi kullanmadıkları temiz kıyafetlerini sokakta güzel bir yere koyarak sokaktaki hayvanlarımızın sıcak yerde yatmasında ellerinden geldiği kadarıyla destek olmak için çalıştılar. Duyarlı vatandaşların sokak hayvanları için yaptığı bu örnek hareket görenlerinde takdirini kazandı. Duyarlı vatandaşlar, sokakta yaşayan dostlarımıza her zaman destek olmak gerektiğini vurgularken, ‘Unutulmamalıdır ki onlara canı Allah veriyor. Allah rızası içinde onlara kötü davranmayalım’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.