DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük İşitme Engelliler’den, Ankara deplasmanında büyük galibiyet

Gölcük İşitme Engelliler’den, Ankara deplasmanında büyük galibiyet

Gölcük İşitme Engelliler’den, Ankara deplasmanında büyük galibiyet

Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımı, Ankara İşitme Engelliler deplasmanında gol yağmuru olarak coştu ve coşturdu. İlçemizi Türkiye İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi’nde temsil eden takımımız ligin ilk devresinde alt sıralarda yer almış ve devre arası yapmış olduğu 2 yeni transferi ve azimli çalışmaları ile 2.devrenin ilk maçında üstelik deplasmanda galip gelerek farklı bir başlangıç yaptı.

“İlçemizi temsil edebilmenin gururunu taşıyoruz”

Gölcük İşitme Engelliler Takımının yetkilileri duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Takımımızda golleri Oğuzhan Önder (5), İlker Elif Ersoy(1), Ayhan Şahin (1), Ömer Yarcin (1) attılar. Ankara’da deplasmana gidişimiz için otobüs veren Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca forma sponsorumuz olan ve kafilemizin tüm yemek ihtiyacını karşılayan Hanedan Gölcük Hanedan Kuyumculuk sahibi Sayın İbrahim Tuzcu & Yılmaz Olhan’a çok teşekkür ediyoruz. Almış olduğumuz bu coşkulu galibiyeti ve 3 puanı bizlere vermiş olduğunuz desteğinize; galibiyetimizi en güzel teşekkür olarak verebilmenin ve ilçemizi temsil edebilmenin gururunu taşıyoruz.  Ayrıca büyük özverili mücadele veren tüm Gölcük İşitme Engelliler sporcularımızı, idarecimizi, antrenörümüzü tebrik ediyoruz. Galibiyetimizi Gölcük AK Parti teşkilatına armağan ediyor. ‘Durmak yok yola devam’ diyerek destekliyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.