DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor, Karadeniz deplasmanından 3 puan ile döndü

Gölcükspor, Karadeniz deplasmanından 3 puan ile döndü

TFF 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, dün Karadeniz deplasmanında, 1461 Trabzon ile Ahmet Suat Özyacı Stadı’nda karşılaştı. İki takım açısından son derece önem taşıyan maçın ilk yarısı golsüz sona ererken, 2. yarının hemen başında, Rıdvan Aykan’ın attığı golle 1-0 öne geçen Gölcükspor, maçı da bu skorla kazanarak, puanını 29’a yükseltti ve derin bir nefes aldı. Gölcükspor ligdeki 26 hafta maçını pazar günü kendi evinde Fatsa Belediyespor ile oynayacak.

Maçın ilk yarısı berabere bitti

Trabzon Ahgmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanan 1461 Trabzon maçına, İlyas Türengül, Mehmet Sayan, Onur Özcan, İbrahim Demirer, Barış Şen, Sedat Cengiz, Uğru Erk, Uğur Uğur, Rıdvan Aykan, Ömer Faruk Boz ve İsmail Yüksek tertibiyle çıkan Gölcükspor’un maçını, Başkan Ahmet Şahin ile yöneticilerden kafile başkanı Temel Erten ile Olcay Balaban, Murat Ağacan, Sezgin Ellibeş, Kaan Doğukan Yılmaz ile Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara da, tribünden izleyerek takımlarını yalnız bırakmadı. Ahmet Suat Özyacı Stadı’nda İki takım açısından son derece önem taşıyan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Gölcükspor ikinci yarıda öne geçti

Maçın 2. yarısına temsilcimiz Gölcükspor adeta golle başladı. Maçın 48. dakikasında Ömer faruk Boz, kendi sahasından aldığı topla, rakip ceza çizgisine kadar idi ve geriden gelen arkadaşı Rıdvan Aykanîn önüne alda at dercesine bir pas gönderdi. Rıdvan Aykan da bu ikramı geri çevirmedi ve 25 vurduğu füze gibi şutla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bundan sonra rakip takımın atakları olsa da Gölcükspor defansı bunlara geçit vermedi. Gölcükspor, maçı da bu skorla kazanarak, puanını 29’a yükseltti ve derin bir nefes aldı. Gölcükspor ligdeki 26 hafta maçını pazar günü kendi evinde Fatsa Belediyespor ile oynayacak.

1461 TRABZON: 0 – GÖLCÜKSPOR: 1

 STAT: Ahmet Suat Özyazıcı

 HAKEMLER: Erdem Temel **, Arda Darcan **, Melih Kurtuluş **.

 1461 TRABZON: Bahadır Han Güngördü **, İsmail Karakaş **, Mehmet Kurt **, Ahmet Eren **, Yağızcan Erdem **, Serhan Yılmaz **, Hasan Genç **, Abdurrahim Dursun ** (Dk. 83 Cafer Tosun *), Bekir Can Kara * (Dk. 58 Goğukan Öksüz *), Serkan Asan * (Dk. 75 Burak temir *), Arif Birşen **.

 GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ***, Mehmet Sayan ***, Onur Özcan ***, İbrahim Demirer ***, Barış Şen *** (Dk. 62 Ali Göçmen **)**, Sedat Cengiz ***, Uğru Erk ***, Uğur Uğur *** (Dk. 81 Erdem Güner Korkmaz **), Rıdvan Aykan ***, Ömer Faruk Boz *** (Dk. 90+3 Selim Dedekoç *), İsmail Yüksek ***.

 GOL: Rıdvan Aykan (Dk. 48)

SARI KARTLAR: Mehmet Sayan (Dk. 12), Ömer Faruk Boz (Dk. 30), Arif Birşen (Dk. 56), İsmail Karakaş (Dk. 66)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.