DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gönül, “Amatör sporu ve sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz”

Gönül, “Amatör sporu ve sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Amatör Spor Kulüpleri ile bir araya geldi

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın ve üyeleri ile bir araya geldi. Federasyon binasında gerçekleşen buluşmaya, meclis üyesi adayları, spor kulübü başkanları ve STK’lar katıldı. Spor ve sporcu konusundaki projelerini aktaran başkan adayı Gönül, “İzmit’te amatör spor kulüplerini ve sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

OLİMPİYATLARA SPORCU YETİŞTİRMEMİZ LAZIM
“Spor dendiği zaman tabi ki insanın aklına sağlık geliyor. Dolayısı ile sporu her zaman desteklemek gerekiyor” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “ İzmit’te amatör spor kulüplerini ve sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bizler ortak akılla bir yönetim sergilemek istiyoruz. Spor camiamızın ve sanat camiamızın her zaman yanında olacağız. Bizlerin olimpiyatlara sporcu yetiştirmesi lazım. Her konuda belediyenin imkanları çerçevesinde yanınızda olmaya gayret göstereceğim. Otobüs mü lazım otobüs, malzeme mi lazım malzeme bu konuda kesinlikle yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Geçenlerde bir kızımız yurtdışına gitme konusunda sıkıntıdaydı hemen yardım eli uzattık, sponsoru olduk” şeklinde konuştu.

SPORA DESTEK VERMEK ZORUNDAYIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Tüm amatör spor kulüplerinin yanında olacağız. İzmit, sporcu yetiştiren bir şehir haline gelsin istiyoruz. Spor insana gerçekten mutluluk veriyor. Spor yapan insanın ruh ve beden sağlığı iyi oluyor. Amatör spor kulüplerinde spor yapan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İzmit Belediyesi’nin bir jimnastik okulu var. Bu alandaki desteğimizi de sürdüreceğiz. Şunu samimiyetle ifade etmek istiyorum; gençler için ve dolayısı ile geleceğiniz için gerçekten bir şey yapmak istiyorsanız spora ve sanata destek vermek zorundasınız.  İnşallah bizlerde gençlerimiz için Güzel şeyler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Gönül, _İzmit’in spor şehri olma potansiyeline inanıyorum_

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.