DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İşeri ve Er, Hamidiyeli bayanlar ile bir araya geldi

İşeri ve Er, Hamidiyeli bayanlar ile bir araya geldi

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Abdullah Er ve diğer Meclis Üyesi Adayları, Hamidiyeli bayanları ziyaret etti.

İşeri ve Er’e kadınlardan destek sözü

31 Mart Yerel Seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve beraberindeki heyet geçtiğimiz gün Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Abdullah Er ve diğer Meclis Üyesi Adayları, Hamidiyeli bayanları ziyaret etti. Hamidiyeli bayanlar ile bol bol sohbet eden Başkan Adayı İşeri, çalışmalarını hakkında da açıklamalarda bulundu. Hamidiyeli bayanlar ise Başkan Adayı İşeri, Meclis Üyesi Adaylarından Abdullah Er ve diğer Meclis Üyesi Adayları’na karşı tam destek verdiklerini dile getirdiler.

Başkan Adayı İşeri, “1 Nisan sabahına mutlu ve huzurlu uyanacağız inşallah”

Ziyaret sırasında konuşma gerçekleştiren Başkan Adayı İşeri şu sözleri dile getirdi: “Programlarımız kapsamında ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün burada Hamidiyeli bayanlarımız ile bir araya geldik ve bol bol sohbet ettik. Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Abdullah Er ve diğer Meclis Üyesi Adaylarım ile birlikte Hamidiye’deki sorunları dinledik. Evet, birçok ilçemizde elbette ki sorunlar vardır ve bu sorunları çözüme kavuşturmak bizlerin elinde. Halkımızdan aldığımız bu destek ve teveccüh ile yolumuza devam ediyoruz. 1 Nisan sabahına mutlu ve huzurlu uyanacağız inşallah” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.