DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İşeri’ye coşkulu karşılama

İşeri’ye coşkulu karşılama

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, meclis üyesi adayları ve parti üyeleri Koray Aydın Kalıcı Konut sakinleri ve çevre bölgelerden katılım sağlayanlarla bir araya gelerek belediyecilik anlayışlarını anlatarak adaletli ve şeffaf olacaklarını ifade etti.

İşeri, “baharın çiçekleri 1 Nisan sabahı açacaktır”

Gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantı da alkış sesleri hiç dinmedi. Donanma Kenti’ne yakışır ve yarışır bir Gölcük ruhunu tekrar kazandıracağını söyleyen İşeri “Birlikte yöneteceğiz birlikte üreteceğiz birlikte paylaşacağız, göreceksiniz baharın çiçekleri 1 Nisan sabahı açacaktır” dedi.

Her mahalleye gelen bir gelir var

Bir takım spekülasyonlar ortaya çıkartıyorlar. İsmet İşeri kazanırsa Gölcük’ü hangi kaynakla yönetecek, İş yapamaz diyorlar. Bende diyorum ki; İller Bankasından her belediyeye gelen bir bütçe vardır. Bu parada her mahalleye yatırım açısından eşit bir şekilde paylaştırılarak çalışmalar gerçekleşiyor. Kısacası devlet her belediyesine hizmet için maddi bir kaynak sağlıyor, hesap adamıyım siz bu konuları bırakın vereceğimiz hizmete bakın. Çalışanları işten çıkartacakmışım, böyle bir şey söz konusu dahi olamaz aksine özlük haklarını koruyacak, maaşlarını iyileştirme yaparak 2200 liraya çıkartacağız.

9 Mart akşamı Kongre Salonu’na herkesi bekliyorum

Sözlerine son vermeden önce herkesi 9 Mart akşamı yapılacak olan Aday ve Proje Tanıtım Toplantısına davet eden İşeri; “9 Mart akşamı bizim için 31 Mart’ın ön hazırlığı gibi olacaktır. Çok yüksek bir katılım ve coşkulu bir atmosfer bekliyorum. Bizi burada böylesine güzel ağırladığınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.