DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İşeri’ye Yeni Ferhadiye’de coşkulu karşılama HOŞGELDİN İSMET ABİ

İşeri’ye Yeni Ferhadiye’de coşkulu karşılama  HOŞGELDİN İSMET ABİ

İşeri’ye Yeni Ferhadiye’de coşkulu karşılama

HOŞGELDİN İSMET ABİ

Yerel seçimlere bir haftadan kısa bir süre kala Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri seçim çalışmalarını hızlandırdı. Her gittiği ortamda yoğun ilgiyle karşılanan CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri Yeni Ferhadiye Köyü’nde başkan gibi ağırlandı.

Yoğun ilgiyle karşılandılar

Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz gün kalabalık bir grup halinde Yeni Ferhadiye Köyü sakinleri ile bir araya gelen İsmet İşeri ve beraberindekiler yoğun ilgiyle karşılandı. Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’nin Yeni Ferhadiye Köyü’ne gerçekleştirdiği ziyarette kendisine eski DYP Kocaeli Milletvekili İbrahim Artvinli, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Muhtar Vekili Cemal Karagöz başarılar diledi

Yeni Ferhadiye Köyü’nün Kahvesinde köy sakinleri ile bir araya gelen Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve beraberindekileri Yeni Ferhadiye Köyü Muhtar Vekili Cemal Karagöz ve köy sakinleri karşıladı. Gerçekleşen ziyarette ilk söz alan  Yeni Ferhadiye Köyü Muhtar Vekili Cemal Karagöz, Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve beraberindekilere köylerine hoş geldiniz dedikten sonra seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Artvinli, “31 Mart seçimlerinde sizlerinde Millet İttifakı’ndan yana olmanızı bekliyorum”

Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’den önce söz alan eski DYP Kocaeli Milletvekili İbrahim Artvinli, “Bildiğiniz gibi ben CHP’li değilim. Fakat bu seçimlerde Millet İttifakı’nı ve İsmet İşeri’yi destekliyorum. Çünkü bu ülkede artık değişimin zamanı geldi. Bu değişiminde en iyi İsmet İşeri’yle  olacağına inanıyorum. Bu nedenle 31 Mart seçimlerinde sizlerinde Millet İttifakı’ndan yana olmanızı bekliyorum” dedi.

İşeri, “31 Mart günü Millet İttifakı’na bir şans verin ve değişimi görün”

Ardından söz alan Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, “ Sevgili Hemşehrilerim, biliyorsunuz 31 Mart seçimleri için İYİ Parti ile bir ittifak içine girdik ve Millet İttifakı olarak bizler bir yola çıktık. Bildiğiniz gibi Millet İttifakı olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Kaman ve Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak ta benim ismim belirlendi. Biliyorsunuz bu bir genel seçim değil. Bu seçimle sizleri 5 yıl yönetecek olan belediye başkanını seçeceksiniz. Geçtiğimiz 17 yılda köylerimize yapılanlar ortada. Şimdi biz diyoruz ki 31 Mart günü Millet İttifakı’na bir şans verin ve değişimi görün” dedi.

Ziyaretin sonunda toplu fotoğraf çekildi

Konuşmasının ardından büyük alkış alan Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve beraberindekiler Yeni Ferhadiye Köyü sakinleri ile çekilen toplu fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.