DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İŞKUR ÖNÜNDE UZUN KUYRUK OLUŞTU

İŞKUR ÖNÜNDE UZUN KUYRUK OLUŞTU

Tersane’ye alınacak 290 işçi için başvurular başladı

İŞKUR ÖNÜNDE UZUN KUYRUK OLUŞTU

Gölcük Tersanesi’ne 35 farklı meslekte 290 işçi alımı için açılan iş ilanına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Gölcük Hizmet Merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Başvurular Cuma günü saat 17:00’de sona erecek.

Başvurular cuma günü sona erecek

Gölcük Tersanesi’ne alınacak olan 290 işçi için İŞKUR tarafından açılan iş başvuru ilanına Gölcük’ten yoğun talep var. Pazartesi günü başlayan ve cuma günü sona erecek olan iş başvurusu için Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Gölcük Hizmet Merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Tersaneye alınacak olan 290 işçi için aynı zamanda internetten de başvuru yapılabiliniyor. İnternet üzerinden başvurular Cuma günü saat 00:00’da sona erecek.

9 Nisan’da çekilen kura ile bin 600 kişi belirlenecek

Gölcük Tersanesi’nde işe girme umuduyla İŞKUR Hizmet Merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirdikten sonra 9 Nisan’da gerçekleşecek olan kura çekimini beklemeye başladılar. 9 Nisan’da gerçekleşecek kura çekimi ile başvuru yapan kişiler arasından bin 600 kişi belirlenecek. Belirlenen bu bin 600 kişi Milli Savunma Bakanlığı’nın sitesinde yayınlanacak olan tarihte mülakata girecek ve mülakatı geçen 290 işçi işe alınacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.