DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İsmail Hakkı Bey’in torunu Cihat Gündoğdu’dan ÇANAKKALE DESTANI SERGİSİ

İsmail Hakkı Bey’in torunu Cihat Gündoğdu’dan  ÇANAKKALE DESTANI SERGİSİ

İsmail Hakkı Bey’in torunu Cihat Gündoğdu’dan

ÇANAKKALE DESTANI SERGİSİ

Çanakkale Deniz Zeferi’nin simgesi haline gelen Nusret Mayın Gemisi’nin Kaptanı İsmail Hakkı Bey’in torunu Kaptan Cihat Gündoğdu Çanakkale Deniz Zaferi ve Nusret Mayın Gemisi Fotoğraf Sergisi’nin Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde açıldı.

Katılım oldukça yoğun oldu

Çanakkale Deniz Zaferi ve Nusret Mayın Gemisi Fotoğraf Sergisi’nin açılış törenine Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, İsmail Hakkı Bey’in 1.kuşak torunu Mehmet Gündoğdu, 2.kuşak torunu Levent Gündoğdu, 2.kuşak torunu Yavuz Tezcan, 3 kuşak torunu Cihat Gündoğdu,  3. kuşak torunu Mehmet Samet Gündoğdu Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve öğrenciler katılım gösterdi.

Gündoğdu, ‘Bu sergi bir ilk’

Sergi açılışı öncesinde bir konuşma yapan Nusret Mayın Gemisi Komutanı İsmail Hakkı beyin üçüncü kuşak torunu Cihat Gündoğdu, “Sergimiz, Çanakkale Deniz Zaferi ve Nusret Mayın Gemisi temalı. Gemide görev yapan kadro ile Çanakkale kara muharebelerinde kullanılan kara materyalleri bulunuyor. Bu sergi bir ilk olma niteliğini taşıyor. Nusret Mayın Gemisi’nin komutanı Yüzbaşı Hakkı Bey, benim dedemin dedesi oluyor. Kendilerinden bizlere aksettirilen belgeleri de içeride göreceğiz. Umarım sergiden keyif alırsınız. Bugün bu önemli sergimize katılım sağlayan siz değerli İlçe Protokolümüze ve değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum.”

Tektaş, ‘’Şehitlerimizi asla unutmamamız gerekiyor’

Gündoğdu’dan sonra konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, şunları söyledi: “Çanakkale Zaferi, ecdadımızın iman şuuru ile kazandığı büyük bir zaferdir. Bu vatan ve topraklarımızı korumak, vatanımızın ilelebet payidar kalması için verilen büyük bir mücadelenin ve sonunda şehit ve gaziliğe ulaşan bir mücadeledir. Bizler de bugün bu topraklarda daha rahat bir nefes alıyorsak onlara büyük bir şükran ve minnet borcumuz var. Şehitlerimizi dualarımızda unutmamamız gerekiyor. Bu sergi de zaferlerimizi hatırlamamız adına güzel bir etkinlik. Katılımlarınızdan ötürü teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Tektaş’tan Gündoğdu’ya hediye

Çanakkale Deniz Zaferi ve Nusret Mayın Gemisi Sergisinin açılış kurdelesini İlçe Protokolü ve Nusret Mayın Gemisi’nin Kaptanı İsmail Hakkı Bey’in torunu Kaptan Cihat Gündoğdu keserken, sergi davetlilerce oldukça beğenildi.  Serginin sonunda Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, sergiyi ortaya çıkaran Cihat Gündoğdu’ya bir hediye verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.