DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARTEPE´DE AKIL OYUNLARI ATÖLYESİ

KARTEPE´DE AKIL OYUNLARI ATÖLYESİ

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, akıl oyunları atölyesi ile öğrencilerin zekâ potansiyelini ortaya çıkartmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri’nde, öğrencilerin eğitimine ve zekâsına büyük katkısı olan akıl oyunları atölyesiyle, çocuklar eğlenceli dakikalar geçiriyor. Öğrenciler, yaptıkları zekâ oyunlarıyla hem sahip oldukları zekâ potansiyelinin farkına varıyor hem de karşılaştıkları problemlere çözüm üretebilmesi sağlanıyor.

GELİŞİME ÖNEMLİ KATKI

Akıl Oyunlarıyla çocuklar, kendi zekâ ve potansiyellerinin farkına varmakla kalmıyor, atölye etkinlikleriyle de karşılaştıkları sorunlara orijinal ve yeni çözüm yolları geliştirebiliyor. Bu bağlamda çocukların pratik düşünmesi ve sorun durumunda doğru karar verebilmesi, beceri ve yeterlilikleri geliştirmesi de sağlanıyor.

EĞLENCELİ VE HOŞ VAKİT

Akıl oyunları öğrencilerin okul başarısını arttırmakla birlikte, çocuklara, farkındalık, grup bilinci, görsel algı, ayırt etme, üretkenlik, deneme yanılma ve etkili iletişim özelliği de kazandırıyor. Bu sayede öğrencilerin dikkat-konsantrasyon gelişimi de arttırılıyor. Öğrenciler zekâ geliştirici oyunları, eğitmenlerinin desteği ile eğlenceli ve hoş vakit geçirerek tamamlıyor.

OYUNLARLA EĞİTİME DESTEK

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri’nde öğrencilere yönelik bilgi destek programı, değerler eğitimi, yaz etkinlikleri, kütüphane, internet ve bilişim hizmetleri ile gezi programları gibi birçok hizmet veriliyor. Bilgi Evleri’nde akıl oyunları ile de öğrencilerin fiziksel ve bilişsel gelişimine katkıda bulunarak mental aritmetik, satranç, mangala, dedektif, koridor gibi oyunlarla çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanıyor.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.