DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kavaklı’da Sezer rüzgarı

Kavaklı’da Sezer rüzgarı

 

Kavaklı’da Sezer rüzgarı

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer Kavaklılı gençlerin düzenlediği miting de coşkuyla karşılandı

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer,gençlerin düzenlediği miting de Kavaklılı hemşehrileriyle buluştu. Havai fişekler, meşaleler ve Türk Bayraklarıyla kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Sezer’e ilgi büyük oldu. Mitinge; AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır da katıldı.

“YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIM”

 Sloganlar eşliğinde konuşmasına başlayan Sezer, “Kavaklı’da sizin gibi değerli gençlerle, ağabeylerimle ve hemşerilerimle bir araya gelmek, böylesine büyük bir coşkuyla ve sevgiyle karşılanmak gerçekten muhteşem. Ben Gölcüğümüzü ve insanını yani sizleri çok seviyorum. Beni yalnız bırakmadınız ve böyle bir akşam yaşamamı sağladınız. Ben inşallah 31 Mart zaferimizden sonrada sizlere layık,Türkiye’ye örnek bir belediye başkanı olacağım ve yüzünüzü kesinlikle kara çıkarmayacağım” dedi.

KAVAKLI ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

 Gölcük ve Kavaklı için çok özel projelere imza atacağız diyen Sezer, “Şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri var. Bu seçimde sizlerin desteği, Allah’ın da rızasıyla başkan seçildikten sonra önümüze önemli hedefler koyduk. Seçim beyannamemizde de açıkladığımız gibi ticari, sosyal ve kültürel projelere ağırlık vereceğiz. Kavaklı yeni dönemde önemli hizmetlerle canlanacak. İlçe merkeziyle bir bütün haline gelecek. Kavaklı gelişecek ve gençlerimiz için istihdam alanları açılacak” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.