DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Küçük Taha cihazına kavuştu

Küçük Taha cihazına kavuştu

Küçük Taha cihazına kavuştu

Vatandaşlar Taha Muhammet Çınar için aciliyet taşıyan cihaz için duyarsız kalmadı.

 

Hızlı ve düzensiz kalp çarpıntılarına neden olabilen bir kalp ritim bozukluğu olan QT hastalığıyla mücadele eden 7 yaşındaki Taha Muhammet Çınar için uyku sırasında duran kalbini tekrar çalıştıran 4 bin lira değerindeki bir cihaza ihtiyacı vardı. 7 yaşındaki Taha Muhammet Çınar için gerekli olan cihaz duyarlı vatandaşların desteğiyle sağlandı. 4 yıl önce 25 yaşındaki babasını da aynı hastalıktan dolayı kaybeden ve annesiyle birlikte yaşayan küçük Taha’ya cihazı Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat tarafından iletildi.

Bat, ‘Allah hepinizden razı olsun’

Küçük Taha’ya gerekli olan cihazın temin edilmesinden dolayı mutluluğunu ifade eden Başkan Bat; “Allah’ım sana şükürler olsun. bu mübarek günde bize destek olan herkesten Allah razı olsun. Duasını bize tekrar nasip ettin. Kısa bir süre önce paylaştığım Taha Muhammet Çınar için hayra koşan vatandaşlarımız, Allah hepinizden razı olsun. Cihazını kendisine teslim ettik, şükürler olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.