DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TAM DESTEK

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TAM DESTEK

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk’a

Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk, 31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını sürdürmeye ve broşür dağıtımı yaparak kendini tanıtmaya devam ediyor.

Muhtar Adayı Selma Ufuk, broşür dağıtımı yapıp kendini tanıtmayı sürdürüyor

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala ilçemiz mahallelerinin muhtar adayları çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlçemizde ve mahallesinde sevilen biri olan Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk, mahallesinde gittiği her evden destek istemeyi, broşür dağıtımı yapıp kendini tanıtmayı sürdürüyor.

Muhtar Adayı Selma Ufuk, “Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum”

Muhtar Adayı Selma Ufuk yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Yapılması mümkün projelerin ve oluşturacağımız mahalle meclisi ile birlikte alacağımız kararların takipçisi olacağız. Bunlar ile ilgili mutlaka geri bildirimlerde bulunacağız. Seçimlere az bir süre kala çalışmalarımızı hızlandırmaya başladık. Mahallemizdeki gittiğimiz her evde büyük bir teveccüh ve ilgiyle karşılanıyoruz. Bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.