DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri SALON DOLDU, TAŞTI

Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri  SALON DOLDU, TAŞTI

Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri

SALON DOLDU, TAŞTI

31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İleri Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdiği Aday ve Proje tanıtım programı ile projelerini görücüye çıkardı.

Projeler görücüye çıktı

Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve beraberindekiler Kavaklı Sahili’nin girişinden Kongre Sarayı’na kadar meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde yürüdü. Kongre Sarayının önünde coşkulu kalabalığın karşıladığı İsmet İşeri yoğun kalabalık eşliğinde salona giriş yaptı.

Katılımcılar salona sığmadı

Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’nin aday tanıtım programına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,  CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay,Millet İttifakı  İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, CHP eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve Sefa Sirmen, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay CKP İL Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, eski Gölcük Kaymakamı ve emekli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, bir önceki dönem Gölcük Belediye Başkan adayı Ecz.Turan Dumlu, Meclis Üyesi Adayları, STK ve dernek başkanları ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

Gürel, “Bu tablo gösteriyor ki; biz bu işi başaracağız”

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’nin aday ve proje tanıtım toplantısında ilk söz alan CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel konuşmasında, “Bugün Gölcük’te tarihi bir gün yaşanıyor. Bugün burada büyük bir heyecan ve coşku görüyorum. Bize inanan bize güvenen tüm Gölcüklüleri görüyorum. Köylülerimi görüyorum, kadınlarımızı, gençlerimizi görüyorum. Görüyorum ki; Gölcük halkı adayını seçmiş. Adayını diyorum, bunu bilerek söylüyorum. Yolun açık olsun İsmet İşeri. 31 Mart’ta yediden yetmişe herkesin ortak adayı, halkın adayı Gölcük Belediye Başkanı İsmet İşeri olacak. Değerli Gölcüklüler ! Zafere 22 günümüz kaldı. Çalışmalarımızı daha da arttırarak, hep birlikte, gecemizi gündüzümüze katarak, çalmadık kapı, sıkmadık el, ulaşmadık bir karış yer bırakmadan, azimle, yorulmadan; gönüllerimize yüklü Gölcük sevdamızdan aldığımız güçle koşturacağız, yorulacağız ve birlikte kazanacağız. Atalarımızın mirası çocuklarımızın bize emaneti, Bu tablo gösteriyor ki; biz bu işi başaracağız.. Birlik içinde el ele vererek, geleceğimiz için, yarınlarımız için, ülkenin ve milletin selameti için kazanacağız, mutlaka başaracağız. Hepsi birbirinden değerli Meclis Üyesi Aday arkadaşlarımın, yönetimimizin, kadın ve gençlik kollarımızın ve siz değerli Gölcük sevdalılarının gayreti ile Martın sonu Bahar olacak. Biz kazanacağız. Gölcük kazanacak. Donanma kenti Gölcük’te değişim için biz varız ve hazırız. Değişim sizin elinizde. Değişim sizinle gerçekleşecektir” dedi.

Aynacı, “Gölcük’te İsmet İşeri Bey, Kocaeli’de Serdar Kaman Bey’in ipi göğüsleyeceklerine inancımız tamdır”

CHP İlce Başkanı Fikret Gürel’den sonra söz alan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı konuşmasında, ” Millet ittifakının Toy’una, aday tanıtım şölenimize, kına gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde bilindiği üzere bir ittifak yaptık.  Bu sadece İYİ Partili ve Cumhuriyet Halk Partililerin ittifakı değil.  Genci ile yaşlısı ile kadını ile erkeği ile vatanını sevenlerin ittifakıdır. Değer bekleyenlerin hizmet vermek isteyenlerin ittifakıdır. İsmi gibi milletin ittifakıdır. Gölcük’te İsmet İşeri Bey, Kocaeil’de Serdar Kaman Bey’in ipi göğüsleyeceklerine inancımız tamdır. 1 Nisan sabahı iyilik güneşi İsmet Bey ile Gölcük’ten doğup, Serdar Bey ile tüm Kocaeli baharı müjdeleyecektir. Son olarak İşeri, Kaman Kocaeli tamam. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Rabbim yolumuzu açık etsin. Zafer ile noktalamayı nasip etsin” dedi.

Sarıbay, “1 Nisan’da inşallah meydanda halay çekeceğiz”

Ardından söz alan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “ Değerli kardeşlerim 31 Mart yaklaşmakta. Bugün Karamürsel’ deydik ve orası da değişimden yana, değişimi başarmış ama burayı da görünce burası da 31 Mart’ta değişime evet diyen bir ilçe olacak. Ben bu desteği veren, bizi burada güleryüzü ile karşılayan bütün Gölcüklülere sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Kazanız mübarek olsun. 1 Nisan’da inşallah meydanda halay çekeceğiz” dedi.

Tarhan, “Artık biz Gölcük’te ve Kocaeli Büyükşehir’de değişim istiyoruz diyin”

Sarıbay’dan sonra söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “ Sevgili Gölcüklüler bu bir genel seçim değil. Milletvekili seçmeyeceğiz. Başbakan da seçmeyeceğiz. Cumhurbaşkanı da seçmeyeceğiz. Bu bir yerel seçim ve Gölcük’ümüzde muhtarlarımızı seçeceğiz, meclis üyelerimizi seçeceğiz. Aynı zamanda Gölcük Belediye Başkanını ve Büyükşehir Belediye Başkanını seçeceğiz. Onun için burada karar verirken en önemlisi her zaman halka, millete kapısı açık olan bizden biri, içimizden biri olan belediye başkan adayını seçmemiz gerekiyor. Yazılı ve görsel basına inanmayın. Kendi içinizden birilerini seçmek için sokaklara gidin millete anlatın. Artık biz Gölcük’te ve Kocaeli Büyükşehir’de değişim istiyoruz diyin. Milletin iktidarını istiyoruz diyin. Bu akşamı hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. Belediye meclis üyesi adaylarımıza ve Gölcük Belediye Başkan adayımız Sayın İsmet İşeri’ye ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Serdar Kaman’a teşekkür ediyorum, başarılar biliyorum” dedi.

Kaman, “Sayın İşeri ile Gölcük’ê sözler verdik”

Ardından söz alan Millet İttifakı İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman konuşmasında, “ Değerli Gölcüklüler Türkiye bir dönüşüm içerisinde, bir git gel içerisinde. Bir tarafta demokrasi diğer tarafta otokrasi. bir gün kendimizi otografik bir rejimde hissediyoruz. Bir gün bakıyoruz demokrasiyi  yaşıyoruzDemokrasiyi kaybetmemek bizler için çok önemli. Bu nedenle Millet İttifakını çok önemsiyoruz. Bugün Millet İttifakı iyi ki var diyoruz. Başkan adayı olarak buraya geldiğimde sayın İsmet İşeri’nin bu değişim hareketi için oldukça hazırlıklı olduğunu fark ettim. Nereye gitsek hazırlıklar tamamlanmış, organizasyonlar yeterli ve insanlar heyecanlıydı. O zaman anladım ki sayın İsmet İşeri, işinin eri İsmet İşeri. Sayın İşeri ile Gölcük’ê sözler verdik. Bu donanma kentine, bu deprem merkezine bir deprem müzesi yapalım dedik. Nereye gitsek “sosyal hayatımız kalmadı. 5 sene önce burada 6- 7 tane sinema vardı, şimdi bir tane sinema yok” diyen yakınmaları işittik.  Güzel bir kent yaşam merkezi yapmaya karar verdik. Değirmendere’de ki heykel sempozyumunu yeniden canlandırmaya karar verdik. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bende söz veriyorum tramvayı da Gölcük’e kadar uzatacağız. Biz Sayın İsmet İşeri ile güzel bir hazırlık yaptık ve biz hazırız. Gölcük’ü yeniden canlandırmaya hazırız” dedi.

Türkkan, “Büyükşehir’de Serdar Kaman’a, Gölcük’te İsmet İşeri’yi belediye başkanı yapacağız”

Ardından söz alan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuşmasında, “ Bu akşam sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Birde bu akşam aramızda olan Sayın    Engin Altay’ın olması beni çok mutlu etti. Türkiye çok ciddi garabetler ülkesi haline geldi. Demokrasiyi bu ülke unuttu. O kadar unuttu ki milletine terörist diyen bir Cumhurbaşkanını milletine şikayet eden parti liderimi bugün Sayın Cumhurbaşkanı hapse göndermekle tehdit ediyor. Sayın Meral Akşener bugün cevabını verdi ve “ Senden korkan, senin gibi olsun, hodri meydan” dedi. Onların bu söylediklerinden de asla korkmuyoruz. Demokrasiyi getirtene kadar susmayacağız. Onları da hukukun içinde siyaset yapmaya mecbur edeceğiz. Demokrasi içerisinde, hukuk içerisinde nasıl siyaset yapılır onu öğrenecekler. Bu ülkenin başka çıkış yolu yok. Bu ittifak Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti ittifakı değil. Bu ittifak gerçekten ülkeye hizmet etmek isteyenlerin, ülkeyi gerçek anlamda soymadan, ülkeyi başka mecralara sürüklemeden  yönetmek isteyenlerin kurduğu bir ittifaktır. Bu ittifakın kıymetini doğru bilmek lazım. Geçtiğimiz gün genel başkanımız ile birlikteydim ve dedi ki            “Eğer bu ittifaka ihanet ederseniz. Bilin ki bana ihanet etmiş olursunuz.  Ben İYİ Parti Genel Başkanıyım ve Üsküdar’da oturuyorum. Üsküdar Belediye Başkan Adayı Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da Cumhuriyet Halk Partisi. Ben hem bulunduğum ilçede hem de Büyükşehirde Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vereceğim” dedi. Ben buradan İYİ Partili arkadaşlarıma  sesleniyorum. Bu ittifak bizim namusumuzdur. Büyükşehir’de Serdar Kaman’a, Gölcük’te İsmet İşeri’yi belediye başkanı yapacağız. Böyle yola çıktık, bu yolu da böyle nihayete erdireceğiz” dedi.

Altay, “Türkiye’de her zaman millet kazanır”

Ardından CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay konuşmasında, “CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, “ Bu akşam bu salonu hınca hiç dolduran siz sevgili dostlarım bu ittifak hayırlı olsun, uğurlu olsun. Hiç şüpheniz olmasın zafer bu ittifakınındır. Türkiye’de her zaman millet kazanır. Millete rağmen iş tutanlar geçmişte de vardı, Kurtuluş Savaşı’nda da vardı. Şimdi bunlara baktığım zaman Kurtuluş Savaşına karşı çıkan güya bu milletin evlatları gibi hisvelenmiş insanları görüyorum. Bugün Sayın Meral Akşener’e yapılan alelade bir tehdit değildir. Bugün bu ülkede sandıktan çıkmış olmakla beraber her geçen gün diktatörleşen , her geçen gün ağzımdan çıkan kanun olsun, haşa ayet olsun diyen ve siyaseten rotasını kaybetmiş, pusulasını da kaybetmiş, Türkiye derdi kalmamış birinin hain tehdididir. Bu tehdide bu millet papuç bırakmayacaktır. Millet İttifakı’nın Gölcük’te en ideal şekilde cisimleşmiş halini görmekten ayrıca çok mutlu oldum. Millet İttifakına çamur atmak isteyenler sürekli CHP, İYİ Parti HDP ile iş birliği yapıyor diyor. Biz İYİ Parti ile resmi iş birliği yapıyoruz ama gönlümüz ister ki AK Parti’ye oy veren, HDP’ye oy veren herkes Millet İttifakı’na oy verdin. Bundan daha doğal ne var ? Sen gidip Diyarbakır’da işine geldiği zaman benim Kürt kardeşlerim diye oy istiyorsun. Sonrada bütün Kürtleri terörist ilan edebiliyorsun. Memleket hepimizin, bu memlekette bin yıllık kardeşliğimizin önünde ki en büyük tehdit Erdoğan’ın beynidir, hırsıdır, zehirli dilidir, öfkesidir, ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı , ötekileştirici üslubudur. Türkiye’de kim eline silah alıyorsa , kim kan ve göz yaşı akıtıyorsa teröristtir ve devlet bütün terör örgütleri ile PKK dahil katı, kesin, acımasız bir mücadele etmek zorundadır. Ama devlet bir şeyi daha yapmak zorundadır. Bu ülkeyi Kürdü, Gürcüsü, Lazı olarak bölmek değil birleştirmek zorundadır. Kurtuluş Savaşı’nda Çanakkale’de tarih yazanlar, desten yazanlar sadece Türk, Gürcü, Laz değildi. Kürt’te vardı, Arap’ta vardı, Boşnak’ta vardı. Çanakkale’de savaşırken iyi şimdi kötü. Bunu reddediyoruz. 780 bin kilometrelik coğrafyada 82 milyonu kardeş bildik kardeş bilmeye de devam edeceğiz. Seçim zaferinizi kutluyorum, hayırlı olsun “ dedi.

Projeler sinevizyonda yayınlandı     

Konuşmaların ardından sinevizyonda Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’nin adaylık tanıtım videosu ve hayatının anlatıldığı videolar gösterildi. Ardından İsmet İşeri’nin Gölcük için hazırladığı projeler tanıtıldı.

İşeri eşine ve Kadın Kollarına teşekkür etti

Proje tanıtımının ardından alkışlar eşliğimde eşi Aynur İşeri ile sahneye çıkan Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “ Bu akşam burada böylesine coşkulu bir kalabalıkla karşılandığım için çok mutluyum. Harikasınız, bu geceyi gecenin bu saatinde aydınlattınız. Hepimize çok teşekkür ediyorum. Değerli vatandaşlarım ben öncelikle sözlerime başlamadan önce benim siyasi hayatım boyunca bilhassa 7 yıla yakın ilçe başkanlığı dönemimde beni hiç yalnız bırakmayan, gece gündüz hep yanımda olan 6 buçuk yıl, takribi 200 Ramazan günü fakir fukara sofralarında, garip guraba   sofralarında halkımızla iç içe iftar sofralarında olan ve bana güç kuvvet veren başta eşime ve Kadın Kollarıma çok teşekkür ediyorum. Siyasetin özünde insanlara hizmet vardır. İnsanlara hizmet noktasında da siyaset ibadete eş değerdir. Siyaset insanlığa hizmet için yapılıyorsa gerçekten sevabı da çok büyüktür. Ben İsmet İşeri olarak eşimin desteği beni siyasette yürümemde gerçekten çok etkili oldu. Annem 86 yaşında ve ben annemin iznini ve helalliğini alarak bu yola çıktım. Ben birde 30 Mart 2014 akşamı büyük bir heyecanla beklerken, yarıştığımız AKP’nin adayının ve oradaki ekibinin saat 11’de dağılmasına ve son anda köy oylarının gelmesiyle bir anda seçimi kaybetmemiz ama bize bugünlerin umut ışığını yakan, gerçekten Gölcük’te seçim alınabilir algısını yaratan, bizlere bahşeden Turan Dumlu’ya da çok teşekkür ediyorum. Turan Dumlu Gölcük Siyaseti’nde gerekten çok önemli bir insandır” dedi.

“Gölcük Halkına hizmet etmekten başka hiçbir düşüncem yok”

İşeri sözlerinin devamında,  “Evet bir yola çıktık. Kutsal bir yola çıktık. Genel Başkanımız bir toplantısında “Kocaeli’de sürekli sıfır çekiyoruz artık bazı belediyeleri almamız gerekir” demişti. Bu benim içimde uhde kalmıştı. Ben Gölcük Belediyesi’nin anahtarını almadan genel başkanımızın huzuruna gitmeyeceğim dedim. İsterdim ki bunu Turan Dumlu ile yaşasaydık ama süreç bugüne geldi. İnanın siyasete girdiğimde de kesinlikle ben buraları basamak olarak kullanıp, sıçrayıp bir makam, mevki beklemek adına hiçbir zaman siyaset yapmadım. Süreç beni bugünlere getirdi. 24 Ekim 2018 tarihinde Türkiye genelinde açıklanan 105 Belediye Başkan Adayları içinde benimde ismim vardı. Bu benim için çok onur verici bir durum ve o tarihten itibaren gece gündüz çalışmaya başladık. Sabah namazlarında kalkıp dua ettim. Allah’ım bana hayırlısı ise bu makamı nasip et. Çünkü özümde hizmet aşkı var. Gece yarılarına kadar çalışıyorum. Ben gerçekten Gölcük Halkına hizmet etmekten başka hiçbir düşüncem yok. Ben ilk köy ziyaretimi Hamidiye’ye gerçekleştirdim. Hamidiye’de gerçekten çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Takriben bütün köylerde gördüğümüz o samimi büyük ilgi bizim yol haritamızı inanılmaz bir şekilde açtı”dedi.

“Biz Hz. Ömer’in adaletini sözde değil özde uygulayacağız”

“Bugün Ulaşlı burada, Yazlık burada, Hisareyn burada, Çiftlik burada, Gölcük burada Gölcük. Gölcük ben doğduğum ve doyduğum kent. Mali müşavirim iyi bir gelirim var. “Ne işin var siyasete giriyorsun” diyenler var. Değerli arkadaşlar siyaset çok kirlendi. Siyasetin temizlenmesi için siyaset gurubundan ekonomik özgürlüğü olan dürüst insanlara ihtiyaç var. Bu açıdan çalışmalara başladığı zaman insanların teveccühü beni çok umutlandı. “Yıllardır AK Parti’ye oy veriyorduk bu sefer oylarımız size” diyenler beni umutlandırdı. Bana sürekli ekibimi soruyorlardı. Evet ekibimin çok özel olması gerekiyordu. Bizim ekibimizde hiçbir şekilde ekonomik beklentisi olan, belediyede siyasi rant peşinde olacak bir tane daha adamın olmamasına özen gösterdik. Bu çok önemliydi. İnsanlar ne istiyor? Dokunmak istiyor. Şeffaf belediyecilik istiyor. Biz Hz. Ömer’in adaletini sözde değil özde uygulayacağız.   Projelerimizi gördünüz Allah’ın izniyle sizlerin desteğiyle biz bu işin üstesinden geliriz. Biz belediyede önce adaleti sağlayacağız. Adalet sadece yargıda olmaz. Mal ve hizmet alımlarında her esnafa dokunacağız. Ben saha çalışmalarımda şunu gözlemledim. Belediyenin yaptığı her şey kötü mü? Hayır. mevcut belediyemizin cenaze evlerine yemek hizmeti var. Fakat bunu kendi çevresindekilere yaptırıyor biz bunu bütün lokantalarımıza eşit olarak dağıtacağız. Gölcük esnafını ayırmayacağım, önünü açacağım”.

“Belediyede çalışanların asgari ücret 2200 liranın altında olmayacak”

“Gölcük’te gençlerimize bakıyorum mutsuzlar, gelecekten umutsuzlar. Uyuşturucu bağımlılığı alabildiğince artıyor. Gençlerimiz perişan. Gençlerimizin umut ışığı olacağız. Hem gençlerimizi hem de kadınlarımızı iş sahibi yapacağız. Kadınlarımız gittikleri el sanatları kurslarında yaptıkları eserleri ekonomiye katkı sağlamaları için destek olacağız. İsmet İşeri Belediye Başkanı olunca Belediye personellerini işten çıkaracak deniliyor. Ben değil personeli işten çıkarmayı iş ve sosyal güvencelerini daha da güçlendireceğim. Belediyede çalışanların asgari ücret 2200 liranın altında olmayacak. Şimdi bana belediyeyi nasıl yöneteceğim soruluyor. Ben hesap adamıyım. Kendi alanımda yüksek lisans yapmışım.  Devlet bütçesini de bilirim, özel bütçeyi de bilirim. Belediyenin  gelirleri 2019 bütçesi Ocak ayında yeni görüşüldü, kabul edildi. 38 Milyon İller Bankası’ndan direk bizim hesabımıza yatıyor. Büyükşehir’den uzaktan yakından alakası yok. Bunun yanında emlak, ilan ve reklam vergileri var. Belediyenin diğer gelirleri ile yeter ki siz finansmanı, mali yapıyı disipline edin, yatırımları akıllı yaparsanız her şeyin üstesinden gelirsiniz”.

“Serdar Kaman gerçekten çok değerli bir insan”

“Biz Gölcük halkını kumanya yardımı ile geçinen değil aksine daha az kumanya ihtiyacı duyan bir kesim haline getireceğiz. Ben bana vermiş olduğunuz bu güç ve enerjiden, bana vermiş olduğunu bu destekle hep birlikte yöneteceğiz. Mahalle toplantılarını yapacağız. Bir mahallede ne yapılması gerekiyorsa, eksikleri birlikte paylaşacağız. Birlikte sorunları tartışacağız. Esnafımızın da sorunlarını yine birlikte görüşeceğiz ve çözüm bulacağız. Ben buradan 31 Mart akşamı gerçekten Gölcük Belediyesi’ni teslim alacağımızın ışıltısını görüyorum. Sadece  ben değil arkadaşlar. Biliyorsunuz Millet İttifakı’nda bizim Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızda Serdar Kaman. Sandığa gideceksiniz 3 tane oy pusulası gelecek. Gölcük’te CHP amblemine Büyükşehir’de de İYİ Parti amblemine mühür basmanızı istiyorum. Benim belediyeyi rahat yönetebilmem için meclise de ihtiyacım var. Eğer mecliste çoğunluğu alamazsak benimde yönetimde bir takım sıkıntılarım olur. Serdar Kaman gerçekten çok değerli bir insan. Gölcük’te gerçekten işinin eri olarak belediyecilik hesap işidir. Ben hesap adamıyım. İmarla ilgilide çok yetenekli arkadaşlarımız var. Ülke hasta, Kocaeli hasta. Hasta bir ile de gerçekten cerrah bir doktor iyi yakışacak diye düşünüyorum”.

 Belediye Meclis Üyeleri sahneye çağrıldı

Böyle bir akşamda bana destek olduğunuz için, beni umutlandırdığınız için hepinize teşekkür ederken bana sürekli “İşeri yalnız geziyorsun. Nerede ekibin” diye soruyorlardı. Ekibim üzerinde çalışma yapıyor idim. Ekibimi çok merak ettiler ve ekibimde Gölcük’ün fotoğrafını gördüler. Böyle bir fotoğraf hiçbir siyasi partinin ekibinde yok” dedikten sonra Millet İttifakı CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’nin Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tek tek sahneye davet  edildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.