DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Piri Reis İlkokulu 2-D sınıfından örnek davranış OKUL BAHÇESİNİ MENEKŞELER İLE DONATTILAR

Piri Reis İlkokulu 2-D sınıfından örnek davranış  OKUL BAHÇESİNİ MENEKŞELER İLE DONATTILAR

Piri Reis İlkokulu 2-D sınıfından örnek davranış

OKUL BAHÇESİNİ MENEKŞELER İLE DONATTILAR

İlçemizin köklü okullarından Piri Reis İlkokulu 2/ D Sınıfı Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Soydaş Yahşi önderliğinde oldukça anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Bahar etkinliği adı altında okulun bahçesine menekşeler eken öğrenciler büyük beğeni aldılar.

Öğrenciler menekşeleri kendi elleriyle dikti

Sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Piri Reis İlkokulu 2/ D Sınıfı geçtiğimiz gün hayata geçirdikleri bir yeni proje ile büyük beğeni aldılar. Piri Reis İlkokulu 2/ D Sınıfı Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Soydaş yahşi önderliğinde Bahar etkinliği adı altında okulun bahçesine kendi elleriyle menekşe dikimi gerçekleştirdiler. Öğretmenlerinden önce dikecekleri menekşeler için nasıl çukur kazacaklarını öğrenen minik öğrenciler kendi elleriyle açtıkları çukurlara yine kendi elleriyle menekşelerini diktiler.

Büyük beğeni aldılar

Piri Reis İlkokulu 2/ D Sınıfının 40 öğrencisi ve Sınıf Öğretmenleri tarafından  okulun bahçesine dikimi gerçekleştirilen menekşeleri gören Piri Reis İlkokulu diğer sınıf öğrencileri ve öğretmenleri bu örnek davranışlarından ötürü Piri Reis İlkokulu 2/ D Sınıf Öğretmeni Soydaş Yahşi’yi ve  öğrencileri tebrik ettiler. Öğretmenliğin sadece okuma yazma öğretmek olmadığını ifade eden Sınıf Öğretmeni Soydaş Yahşi, “ Öğrencilerim ile bu tür etkinlik adı altında hem doğa sevgisini hem de bir şeyler yapabilir olmanın mutluluğunu yaşatmak istiyorum. Bu bağlamda öğrencilerim ile birlikte güzel bir etkinlik geçirdiğimiz düşünüyorum. Okulumuzun bahçesine öğrencilerim ile birlikte çok güzel menekşelerimizi diktik. Şimdi ara ara gelip çiçeklerimizi sulayacağız ve onları koruyacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.