DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sezer, “1 Nisan’dan sonra değişimi hissedeceksiniz”

Sezer, “1 Nisan’dan sonra değişimi hissedeceksiniz”

Sezer, “1 Nisan’dan sonra değişimi hissedeceksiniz”

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer Gölcüklü gençlerle buluştu ve yeni dönemde gençlere özel projeleri hayata geçireceğini anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer kentin her noktasında, her kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyor. Aday Sezer bu kez de Gölcük Merkez’de Mehmet Yılmaz ve Sinan Bayramluğu tarafından düzenlenen programda gençlerle buluştu. İlçe Başkanı Çetin Seymen’de bu toplantı da yer alırken, Sezer, gelecek 5 yılda gençlere ve ilçeye yapacağı projeleri anlattı.

“TALEPLERİNİZİ İYİ BİLİYORUM”

Gençlerimiz bizim için çok değerli ve özel diyen Aday Sezer, “Sizin istek ve arzularınız bizim için önemli. Ben bu topraklarda doğan, büyüyen ve hayatını bu yaşa kadar devam ettiren bir abiniz olarak Gölcük’ün sorunları çok iyi biliyorum. Daha yaşanabilir bir Gölcük için elimizi taşın altına koyacağız ve gönülleri kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Sizlerin vakit geçirebileceği sosyal, kültürel ve sportif projeler bizim önceliğimiz olacak. 1 Nisan’dan sonra Gölcük değişimini hissedilir bir şekilde yaşayacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.