DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sezer’den nöbetçi polislere ziyaret

Sezer’den nöbetçi polislere ziyaret

Sezer’den nöbetçi polislere ziyaret

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, gece saatlerinde seçim çalışmaları sonrası nöbet başındaki polis memurlarını ziyaret etti.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, sabah çok erken saatlerde başladığı seçim çalışmalarına gece yarısına kadar devam ediyor. Durmak bilmeyen Ali Yıldırım Sezer, kitlesel halk buluşmalarının yanında, gönülleri kazanmak adına nokta ziyaretlerine de önem veriyor.

POLİSLERİ UNUTMADI

Aday Sezer geçtiğimiz günde gece geç saatlere kadar devam eden seçim çalışmasının sonunda Değirmendere Polis Merkezi’ni ziyaret edip, polislerle bir araya geldi. Onların hal ve hatırlarını soran Sezer, samimi ve sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Polislerde bu nazik ziyaretinden dolayı Aday Sezer’e teşekkür edip, başarılar dilediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.