DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ünlü Ressam Banu Devrim ve kursiyerleri Colortone’nın boyalarını tanıdı

Ünlü Ressam Banu Devrim ve kursiyerleri Colortone’nın boyalarını tanıdı

Ünlü Ressam Banu Devrim ve kursiyerleri Colortone’nın boyalarını tanıdı

Mehmet Akif Ersoy Konservatuarı Resim Bölümü Banu Devrim Atölyesi yerli bir boya markası olan Colortone’nun Pazarlama ve Eğitim Müdürü olan Murat Çetinel’i ağırladı. İstanbul’dan Gölcük’ e gelerek, resim atölyesinde güzel bir sunum gerçekleştiren Çetiner büyük beğeni aldı.

Sergileri ile büyük beğeni alıyor

35 yılını sanata vermiş sanat camiasının yakından tanıdığı İstanbullu Ressam Banu Devrim, 8 yıldır ilçemizde  Mehmet Akif Ersoy Konservatuar Resim Bölümü’nde haftanın üç günü resim eğitimi vermeye devam ediyor. Yaptığı sergiler ile her zaman farkını gösteren Banu Devrim ve Atölyesi birçok başarılı sergide yer almışlardır.

Murat Çetinel’in sunumunu büyük bir dikkatle dinlediler

Kullandıkları malzemelerde de en iyisini isteyen Devrim ve Atölyesi, yerli marka sanatsal malzemelere destek vereceklerini belirten Mehmet Akif Ersoy Konservatuarı Resim Bölümü Banu Devrim Atölyesi eğitmeni Banu Devrim ve kursiyerleri yerli boya markası olan Colortone’ nun Pazarlama ve Eğitim Müdürü olan Murat Çetinel’i ağırladı. Bir ressam için en önemli malzemenin boya olduğunu ifade eden ünlü Ressam Banu Devrim ve Kursiyerler Colortone’ nun Pazarlama ve Eğitim Müdürü olan Murat Çetinel’in sunumunu büyük bir dikkatle dinlediler.

Devrim, “Benim için markanın yerli üretim olması ve sağlığa zararlı olmayışı çok önemli”

Gerçekleşen sunum sonrasında düşüncelerini dile getiren Ünlü Ressam Banu Devrim, “Atölyemizde belli marka ürünler kullanıyoruzs. Geçen hafta kursiyerim Kader Hanım, yerli üretim bir boyanın temsilcisi ile görüşmüş. Bugün de Murat Bey gelerek, atölyemizde bu boyaların tanıtımını gerçekleştirdi. Hem boyaların kullanımı hem de kullanılan teknikler ile geçen güzel bir gün oldu. Herkes ilgi ile dinledi ve boyaları tanıdı. Benim için markanın yerli üretim olması ve sağlığa zararlı olmayışı çok önemli. Kullandığımız renkler de aynen var. Yardımcı malzemeler de zararsız ve kullanışlı. Banu Devrim Atölyesi olarak yerli üretim sanatsal malzemeleri destekliyoruz. Fidan Kimya’yı bu güzel çalışmalarından dolayı kutlarız. Sayın Murat Bey, sanatın içinden geldiği için, teknikler ve sunumda son derece akıcı ve neşeli bir tanıtım gerçekleştirdi. Sayesinde güzel bir gün geçirdik. Buralara kadar gelip, atölyemizde bizlerle olduğu için de kendisine ve Colortone’ a teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.