DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, GÖLCÜK’ÜN ÖNEMLİ İSİMLERİNİ ZİYARET ETTİ

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay,  GÖLCÜK’ÜN ÖNEMLİ İSİMLERİNİ ZİYARET ETTİ

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay,

GÖLCÜK’ÜN ÖNEMLİ İSİMLERİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye genelinde ve aynı zamanda ilçemizde 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu ilan eden Nadide Dilek Çağıltay ziyaretlerine devam ediyor.

Muhtar Adayı Çağıltay, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Yerel seçimlere çok az bir süre kala ilçemiz mahalle muhtar adayları çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Mahallesine çok sevilen Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay azası Hamide Güleç ile birlikte geçtiğimiz gün İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Artvinliler Derneği ve Gölcük İSU Şantiye Şefi Mehmet Akif Alponat ve Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Müdürü Ahmet Çavuş’u makamlarında ziyaret etti.

 “Teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştirdik”

Ziyaretler sırasında konuşma gerçekleştiren Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay şu sözleri dile getirdi: “Bugün Gölcük Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu beyefendiyi, Gölcük İSU Şantiye Şefi Mehmet Akif Alponat beyefendiyi ve Gölcük Diş Hastanesi Müdürü Ahmet Çavuş beyefendiyi ziyaret ettik. Artvinliler Derneği’nin geçtiğimiz haftaki programlarında Sayın Müdürlerimiz bizleri makamlarına davet ettikleri ve bugün de bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz. Ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.