DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Minibüs kahveye çarparak durabildi 4 YARALI

Minibüs kahveye çarparak durabildi  4 YARALI

Minibüs kahveye çarparak durabildi

4 YARALI

Geçtiğimiz akşam bir minibüs hattı minibüsü sürücüsüz olarak yol aldı ve kahveye çarparak durabildi. Yaşanan kaza sonucu çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Vatandaşlar büyük panik yaşadı 

Kaza  geçtiğimiz akşam Saraylı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre bir minibüs hattında çalışan şoför, para bozdurmak için aracından inip yakındaki büfeye girdi. Araç bu sırada yokuş aşağı olan yolda yaklaşık 60-70 metre boyunca sürücüsüz olarak yol aldı. Şoför minibüsün peşinden koşsa da yetişemedi. Minibüs ise prefabrik kahveye çarparak durabildi.  Kahvede oturan vatandaşlar büyük panik yaşarken çevredekiler tarafından 112 acil sağlık ve polis ekiplerine durum bildirildi. Olay yerine gelen acil sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevre hastanelere kaldırdı. Yaşanan kazada 4 yaralının olduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.