DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

41 No’lu Gölcük-İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi kongreye gidiyor KEMAL KÖSEOĞLU BAŞKAN ADAYI

41 No’lu Gölcük-İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi kongreye gidiyor  KEMAL KÖSEOĞLU BAŞKAN ADAYI

41 No’lu Gölcük-İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi kongreye gidiyor

KEMAL KÖSEOĞLU BAŞKAN ADAYI

İlçemizin önemli kooperatiflerinden olan 41 No’lu Gölcük-İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi kongreye gidiyor. Mevcut Başkan Mehmet Malçok’un aday olmadığı kongrede yeni Başkan Adayı Kemal Köseoğlu oldu.

Kongre 30 Nisan Salı günü kooperatif binasında

41 No’lu Gölcük-İzmit Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi olağan kongrelerini 30 Nisan Salı günü kooperatif binasında gerçekleştirecek. 72 Delege’nin oy kullanacağı kongrede mevut başkan Denetleme Kurulu Başkanı olacağı için yeniden aday olmayacağını açıkladı. Kongre’de yeni başkan adayı Kemal Köseoğlu oldu. 1972 yılından beri minibüsçülük alanında her bölümde çalıştığını ifade eden yeni başkan adayı Köseoğlu yaptığı açıklamada, “ Ben mesleğe 1972 yılında ilk olarak muavinlik yaparak başladım. Bugüne kadar Minibüsçülük’ün her kademesinde görev aldım.  Şimdi de Allah nasip ederse kooperatif başkanlığına aday olduk. Bizim amacımız tüm minibüsçülerimizi tek çatı altında daha derli toplu bir şekilde toplamak ve ekmek kazanmanın derdindeyiz. Mehmet Malçok Başkanımız  görevi bizlere tevdi ederken kendisine denetim kurulu başkanımız olarak yine bizlerle beraber olacak. Yönetimimiz aynen devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.