DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Gölcük İlçe başkanı Çetin Seymen “GÖLCÜK HALKI YİNE EN DOĞRU KARARI VERDİ”

AK Parti Gölcük İlçe başkanı Çetin Seymen  “GÖLCÜK HALKI YİNE EN DOĞRU KARARI VERDİ”

AK Parti Gölcük İlçe başkanı Çetin Seymen

“GÖLCÜK HALKI YİNE EN DOĞRU KARARI VERDİ”

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de gerçekleştirilen seçimlerde üstün başarı elde eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, 31 Mart seçim değerlendirmesinde bulunarak; “Gölcük halkı yine en doğru kararı verdi” dedi.

“Halkımızın kararına boynumuz kıldan incedir”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı açıklamada, “ Gerçekleştirdiğimiz seçim öncelikle Gölcük’ümüze, Kocaeli’mize vatana ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Burada Gölcük halkının vermiş olduğu karara hepimizin saygılı olmasını öncelikle belirtmek istiyorum. Halkımızın yine doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Halkımızın kararına boynumuz kıldan incedir. Öncelikle tüm teşkilatlarımızla 80 günlük bir çalışma gerçekleştirdik. Bu yolda bize destek olan Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte Cumhur İttifakı olarak SKM’den başlayıp Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Ana kadememiz, meclis adaylarımız ve tüm mahalle teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz.  Her zamanki gibi görevlerini yerine getirmişlerdir. Bu başarı onlarındır” dedi.

“AK Parti olarak 17 yılda 15. Zaferimiz”

Seymen sözlerinin devamında, “AK Parti olarak 17 yılda 15. zaferimiz. Teşkilatlarımız tecrübeli ve güçlü. Nerede ne yapmasını bilen, ona göre hareket eden bir teşkilata sahibiz. 31 Mart seçimlerinde büyük bir başarı elde ettiğimiz ortada. Tam emin olmamakla birlikte    Değirmendere’de yüzde 6-7 oranında bir artış var. Köylerimiz yine gereğini yaptılar. Kamuoyunda sokakta, köylerde alakalı sıkıntı olduğu dile getirildi ama köylerde hiçbir sıkıntının olmadığını köylerden gelen oy oranları ile belli oldu. Cumhur İttifakı olarak aldığımız oy oranlarına bakıyoruz ve yine halkımızın teveccühü ile büyük başarı elde ettiğimiz düşünüyorum. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’in köyü olan  Saraylı’da oy oranımız arttı. Kesin rakamlar olmamakla birlikte İsmet İşeri’nin köyü Ayvazpınar’da iki puan öndeyiz diye biliyorum” dedi.

Halkını kararına saygı duyulması gerekiyor”

İsmet İşeri’nin bir gazeteye yaptığı açıklamada “Yüzüme gülüp arkamdan vurdular” söyleminin üzerine Başkan Seymen yaptığı açıklamada “Bizde sahadaydık, ana muhalefet partisi de sahadaydı. Bize de teveccüh, ilgi, sevgi üst düzeydeydi. Demek ki muhalefete de öyle ama seçmene sosyolojik, psikolojik sıkıntı var demek, bizi de inanın ki, rahatsız etti. Vatandaş ilkokul mezunu olsun ister profesör olsun bizim için değişen bir şey yok. Halkını kararına saygı duyulması gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.