DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Amiral Sağlam Caddesi güzelleşmeye devam ediyor

Amiral Sağlam Caddesi güzelleşmeye devam ediyor

Amiral Sağlam Caddesi güzelleşmeye devam ediyor

İlçemizin en önemli ve büyük caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi Park ve bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta çiçeklendirilen cadde dünde Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından orta refüjde bulunan bordürler boyandı.

Daha temiz ve güzel bir görünüme kavuştu

Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çiçekler ekilerek oldukça güzle bir görünüme kavuşan Amiral Sağlam Caddesi dünde Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından orta refüjde bulunan bordürler üzerlerindeki toz ve etraflarındaki çöpler alındıktan sonra  boyanarak daha temiz ve güzel bir görünüme kavuştu.

Vatandaşlar çalışmalardan memnun

Bahar aylarını gelmesi ile yoğun mesai harcayan Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ İlçemizde bu tür güzel çalışmaların yapılması bizleri mutlu ediyor. Amiral Sağlam Caddesi Gölcük’ün en büyük ve en gözde caddesi ve yapılan bu çalışmalar caddemizi daha da güzelleştirdi. Bu tür çalışmaların ilçemizin diğer cadde ve sokaklarında da yapılmasını isteriz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.