DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine yönelik uygulanan  Flor Vernik uygulamasında İKİNCİ DÖNEM UYGULAMALARI BAŞLADI

Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine yönelik uygulanan  Flor Vernik uygulamasında  İKİNCİ DÖNEM UYGULAMALARI BAŞLADI

Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine yönelik uygulanan  Flor Vernik uygulamasında

İKİNCİ DÖNEM UYGULAMALARI BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı’nın başlatmış olduğu ve ilçemizde de İlçe Sağlık Müdürlüğü Diş Hekimi Özlem Filiz ve ekibi tarafından uygulanan Flor Vernik uygulamasının ikinci dönem uygulamaları başladı. İlçemizde son olarak Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine ikinci Flor Vernik uygulaması yapıldı.

Öğrencilere ayrıca ağız ve diş sağlığı farkındalık eğitimi verildi

İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Diş Hekimi Özlem Filiz ve ekibi tarafından gerçekleşen Flor Vernik uygulamasının ikinci dönem uygulamaları başladı.  Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından yapılan uygulama son olarak Cumhuriyet İlkokulu’nda eğitim gören Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine uygulandı. Flor Vernik uygulaması öncesinde öğrencilere ağız ve diş sağlığı farkındalık eğitimi verildi.  Ayrıca öğrencilere diş fırçalamanın önemi ve ağız sağlığı açısından dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı.

Ailesi onay vermeyen öğrencilere Flor Vernik uygulanmıyor

6 yıl önce başlanan ve İlçe Sağlık Müdürlüğü Diş Hekimi Özlem Filiz ve ekibi tarafından gerçekleştirilen flor vernik uygulaması için her sene olduğu gibi bu senede öğretmenleri aracılığıyla velilere gönderilen aile onay formunu imzalayan velilerin öğrencilerine flor vernik uygulaması yapılmıştı. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminde onay formu alındığı için ikinci dönem uygulamasında yeniden onay formu alınmadı. Ailelerin onay vermediği öğrencilere ise Flor Vernik uygulaması yapılmıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.