DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Anıtpark’ta bulunan engelli tuvaletinin kapısının kilidi değişti İLGİLİLER KONUYLA İLGİLENDİ

Anıtpark’ta bulunan engelli tuvaletinin kapısının kilidi değişti  İLGİLİLER KONUYLA İLGİLENDİ

Anıtpark’ta bulunan engelli tuvaletinin kapısının kilidi değişti

İLGİLİLER KONUYLA İLGİLENDİ

Gölcük Belediyesi tarafından yaklaşık 7 yıl önce engelli bireylerin kullanmaları amacıyla yapılan ve tüm müdahalelere rağmen her seferinde başka kişiler tarafından kullanılan Anıtpark’taki engelli tuvaletinin kilidi değiştirildi.

Defalarca kilidi değiştirildi

Geçtiğimiz günler de gündeme getirdiğimiz ve Anıtpark’ta bulunan engelli Tuvaletinin engelliler dışında özellikle çevre esnafların kullanmasının önüne geçmek amacıyla Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından tuvaletin kilidi değiştirildi. Bu güne kadar 3 defa kartlı giriş sistemi yaptıklarını ve defalarca kilidini değiştirdiklerini ifade eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “ Bundan sonra anahtarı sadece tekerlekli sandalyeli engellilere vereceğim. Belki bu sayede bu durumun önüne geçmiş oluruz” dedi.

3 defa kapısına çipli sistem yapıldı

Gölcük Anıtpark’ta bulunan engelli tuvaletini engellilerden çok çevredeki esnafların kullandığını ifade eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “ Gölcük Belediyesi tarafından yaklaşık 7 yıl önce yapılan engelli tuvaletine başka kimse girmesin diye 3 defa kapısına çipli sistem yaptırdık. Bir sefer 15 Temmuz akşamı kırdılar. Ondan sonra peşine bir daha yaptırdık bu sefer kapıyı kırdılar. En son yaptırdığımızda engelli kartlarına yüklettirdik, sadece engelliler girebilsin diye onu da kırdılar. Bu sefer baş edemeyince demir kapı yaptırdık. Demir kapının anahtarını da sadece ve sadece engeli raporu olan kişilere verdim. Her ne hikmetse bu anahtarlar bir şekilde esnafların eline geçiyor. Bundan sonra kesinlikle be kesinlikle tekerlekli sandalyede olan engellide anahtar olacak ve sadece onlar kullanabilecek. Bugün Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı arkadaşlar geldi ve kilidi değiştirdiler. Bundan sonra ayaktaki engelliye bile anahtarı vermeyeceğim. Tuvaletin içi zaten içler acısı, kullananlar hiç temiz kullanmamışlar. Bundan sonra bu tuvaleti tekerlekli sandalyeli engellilerden başka kimse kullanamayacak ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.