DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN BIYIK MAZBATASINI ALIP GÖREVE BAŞLADI

BAŞKAN BIYIK MAZBATASINI ALIP GÖREVE BAŞLADI

Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık, mazbatasını alarak Darıca Belediyesi’nde yapılan devir teslim töreninin ardından resmen görevine başladı.

Gebze Adliyesi Konferans Salonu’nda yapılan törenle mazbatasını alan Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Sezai Ata, SKM Başkanı Feramuz Sağlam, yeni dönemde görev yapacak olan belediye meclis üyeleri, Ak Partililer ve MHP’liler eşlik etti.

KURBAN KESİLDİ DUALAR EDİLDİ

Gebze Adliyesi Konferans Salonu’nda yapılan törenin ardından Darıca Belediyesi’ne gelen Muzaffer Bıyık’ı, Şükrü Karabacak hizmet binası girişinde çiçeklerle karşıladı. Vatandaşlar, belediye çalışanları ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda Başkan Karabacak ve Bıyık partililerine birer selamlama konuşması yaparken, kurban kesilerek dualar edildi.  Kurban kesilmesi ve duaların ardından konuşan Şükrü Karabacak 2004 yılında belde başkanı olarak başladıkları belediye başkanlığı görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını,  15 yıllık görev süresince ekip arkadaşlarıyla güzel hizmetler yapma gayreti içinde olduklarını belirterek bu zaman zarfı içinde beraber çalıştıkları tüm belediye personeline teşekkür etti ve Başkanlık görevini devralan Muzaffer Bıyık’a başarılar diledi.

KAZANAN DARICA OLMUŞTUR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Karabacak’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında Darıca’da istikrarın değişmediğini, bundan sonra da aynı gayret ve çaba içinde Darıca için hizmetlerde bulunacaklarının altını çizdi. Başkan Bıyık: “80 günlük seçim çalışmalarımız esnasında birçok şeyden feragat ederek çalışma yaptık. Darıca halkına neler yapacağımızı anlattık. Darıca halkı şükürler olsun anladı. Yüzde 52,5 ile Darıca’da seçildik. Bu saatten sonra eşit hizmet etmek için çalışacağız. Derdimiz Darıca, var gücümüzle çalışacağız. Seviyeli güzel bir seçim kampanyası yürüttük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. MHP İlçe Başkanımız ve MHP’li dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu bayrağı daha yukarlara taşıyacağız inşallah. Bu seçimin kazananı Darıca oldu. Şehrimize çok büyük katma değer katacağız.” dedi.Daha sonra makama geçen Başkan Bıyık’a çiçek takdim eden Karabacak mührü Muzaffer Bıyık’a verirken, Bıyık ve partililer tarafından belediye hizmet binası önünde bekleyen aracına kadar uğurlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.