DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘Çalışmalarımızı yaşadığımız kente katkı koymak için ortaya koyuyoruz’

‘Çalışmalarımızı yaşadığımız kente katkı koymak için ortaya koyuyoruz’

‘Çalışmalarımızı yaşadığımız kente katkı koymak için ortaya koyuyoruz’

Gölcük Eskişehirliler Derneği Başkanı Bülent Denlikol, Gölcük’te kendi kültürlerini en iyi şekilde tanıttıklarını ifade ederek, çalışmaları ve hedefleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Denlikol çalışmalarını ve yeni dönemdeki hedeflerini açıkladı

Başkan Denlikol yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Derneğimiz, ilçemizde kurulduğu günden bu yana hem Eskişehir kültürünü ilçemizde yaşatıyor hem de Gölcük’e kültürel ve sosyal anlamda katkılar sunmaya çalışıyor. Bizlerde yaşadığımız ilçe olan Gölcük için elimizden geldiğince önemli projelere imza atarak bu kente katkı sunmak amacındayız. İlçemizin kültürünü de Eskişehir’de yaşatabilmek adına çeşitli çalışma ve programlar yapmaya gayret ediyoruz. Eğitim, kültür, sosyal ve sağlık konularında derneğimiz olarak çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Eğitimle ilgili olarak yaptığımız çalışmalar arasında, geçtiğimiz yıllardan bu yana yaptığımız kitap kampanyaları var. Öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu kitapları derneğimizde toplayarak isteyen öğrencilerimizin almasını sağlıyoruz. Böylelikle sınavlara çalışan öğrencilerimiz ve aileleri için maddi bir yükü de ortadan kaldırmış oluyoruz. Öğrenciler, bizim ve ülkemizin geleceğidir. Bizim de onlara destek olmamız gerekiyor. Sağlık konularında özellikle derneğimizin kadın kolları oluşumunun aktif bir yapısı var. Gerek seminerler gerekse de taramalar konusunda ortak hareket edip güzel çalışmalara imza atmaktalar. Kültürel ve sosyal anlamda da derneğimizin yapmış olduğu çeşitli geziler ve buluşmalarımız var. Ayrıca, önümüzde Ramazan ayı var. Ramazan ayında da dernek olarak iftar programı yapmaya gayret edeceğiz. Devam eden zaman zarfında, Ramazan ayı sonrasındaki yaz döneminde çeşitli etkinlikler yapmaya da devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.