DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇYDD Değirmendere Şubesi Başkanı Nuriye Demirel, ‘BU SALDIRI ÜLKEMİZİN BÜTÜNLÜĞÜNE YAPILMIŞTIR’

ÇYDD Değirmendere Şubesi Başkanı Nuriye Demirel,  ‘BU SALDIRI ÜLKEMİZİN BÜTÜNLÜĞÜNE YAPILMIŞTIR’

ÇYDD Değirmendere Şubesi Başkanı Nuriye Demirel,

‘BU SALDIRI ÜLKEMİZİN BÜTÜNLÜĞÜNE YAPILMIŞTIR’

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Değirmendere Şubesi Başkanı Nuriye Demirel, geçtiğimiz Pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayan açıklamalarda bulundu.

Saldırıyı hain ve alçakça olarak nitelendiriyoruz

ÇYDD Değirmendere Şubesi Başkanı Nuriye Demirel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:  “Ana muhalefet lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan, hain ve vahim sonuçlar doğuracak olan saldırıyı Türkiye’mizin bütünlüğüne yapılmış bir saldırı olarak lanetliyoruz. Saldırının, İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’nun düzenlediği, milyonların gönüllü olarak katıldığı muazzam mitingin başlama saatine zamanlanmış olması, vahim sonuçların doğmasının planlandığını göstermektedir.Bu nedenle saldırıyı hain ve alçakça olarak nitelendiriyoruz. Milleti birbirine kırdıracak ve bu planlı saldırıyı önemsizleştirecek siyası söylemleri kınıyoruz’ dedi.

Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun temennilerini ilettiler

Demirel, son olarak, ‘’Bu büyük çaplı provokasyonun, daha önce yaşadığımız olaylarla benzeşmesi ne kadar büyük bir tehlike atlattığımızı gösteriyor. Siyasetçilerimizin bu olaydan önemli dersler alacaklarını, toplumu tahrik edecek sözlerden ve davranışlardan sakınmalarını bekliyoruz. Bu provokasyonu planlayanlara; vatan sevgisinin, duygusal bir milliyetçilikle birleşen şiddet hareketleriyle ilgili olmadığını, aksine akılcı, milliyetçi bir yurt sevgisiyle ilgili olduğunu söylemek istiyoruz. Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve topluma büyük geçmiş olsun derken, bu tehlike oyunun toplumu daha da birleştireceğine inanıyoruz’ diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.