DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Demirer Oto Cam Servisi İşletmecisi Dursun Demirer HIZLI HİZMET, EKONOMİK FİYAT

Demirer Oto Cam Servisi İşletmecisi Dursun Demirer  HIZLI HİZMET, EKONOMİK FİYAT

Demirer Oto Cam Servisi İşletmecisi Dursun Demirer

HIZLI HİZMET, EKONOMİK FİYAT

İlçemizde uzun yıllar Gölcük Sanayi Sitesinde başarılı çalışmalara imza atan Demirer Oto Cam servisi yeni sanayinin yapılması ile birlikte yeni yerine taşınarak ilçe ve yöre halkına yine en iyi hizmeti sunmanın keyfini yaşıyor. Yeni yerinde müşterilerini ağırlamaya devam eden Dursun Demirer, müşterilerimiz yeni yerimize ancak alışmaya başladılar. Sanayinin tam dolu olarak hizmet etmesi biraz zaman alacaktır ama genellikle müşterilerimizde yavaş yavaş alışmaya başladı dedi.

YENİ YERİMİZDE HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ

Yeni yerinde de müşterilerini memnun etmek için elinden geleni yaptıklarını ifade eden Dursun Demirer, yeni yerimize adapte olduk müşterilerimizde alışmaya başladı, yeni yerimizde daha geniş ve ferah bir şekilde çalışmalarımız tam gaz devam ediyor dedi.

Demirer Oto Cam Servisinde Her türlü otomobil camları, Cam filmi, Cam fitili, Ayna ve kriko tamiri işlerini titiz bir şekilde yapmaktadır. Özellikle yaz aylarında cam filminin çok gerekli olduğunu ifade eden Dursun Demirer öncelikli gelip randevu almalarını tavsiye ediyoruz dedi. Yeni sanayi sitesi D9 Blok 12/9D/11 adresinde sizleri yeni işyerinde kabul etmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.