DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derince’de Futbol Şöleni Sona Erdi

Derince’de Futbol Şöleni Sona Erdi

21 Takımın Katılımıyla Düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Derincede gerçekleşen futbol turnuvasında büyük heyecan sona erdi. Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve bu yıl 21 eğitim kurumunun katılım sağladığı futbol turnuvasının finalleri Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde yapıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Yüksel, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdülkadir Yardımcı, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen final mücadelesinde İbni Sina İlkokulu ile Şükrü Aracı İlkokulu takımları karşı karşıya geldi.

En Centilmen Takım Çınarlı İlkokulu

Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği final müsabakasını 6-2’lik skorla kazanan İbni Sina İlkokulu, turnuvayı şampiyonlukla noktalarken, Şükrü Aracı İlkokulu ise bu zorlu organizasyondan ikincilikle ayrıldı. Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvayı üçüncü sırada tamamlayan takım ise 15. Kolordu İlkokulu oldu. Baştan sona büyük heyecana sahne olan turnuvada en iyi futbolcu unvanını İbni Sina’dan Ahmet Yasir Demir, en iyi kaleci unvanını ise Şükrü Aracı İlkokulu’ndan Emre Tuna Yıldız elde etti. Turnuvada Çınarlı İlkokulu en centilmen takım seçilirken, gol krallığına ise İbni Sina İlkokulu’ndan Ensar Kılıç ulaştı.

En Önemli Projemiz Gençlerimize Sahip Çıkmak

Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bugün sporda gösterdiğiniz başarıyı eğitim hayatınızda da gösterecek ve yarın ülkemizi sizler yöneteceksiniz. Ben başarıya giden yolda öğretmen, öğrenci ve veli uyumunun çok önemli olduğuna inanıyorum” dedi. Seçim sürecinde çocuklar ve gençlere yönelik önemli projeler vaat ettiklerini belirten Aygün, “En önemli projemiz gençlerimize sahip çıkmak. Gençlik merkezleri oluşturarak, bu merkezlerimizde gençlerimize ders çalışma, spor yapma imkanları sunacağız” dedi. Ödül töreninde ilk üçe giren takımlara madalya ve kupaları takdim edilirken, tüm takımlara basketbol, voleybol, futbol topları ve satranç setleri hediye edildi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.