DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Elektrik panosu tehlike arz ediyor NEDEN KALDIRILMIYOR?

Elektrik panosu tehlike arz ediyor  NEDEN KALDIRILMIYOR?

Elektrik panosu tehlike arz ediyor

NEDEN KALDIRILMIYOR?

İlçemize bağlı Değirmendere Sahili Faruk Demirer Caddesi No:23 adresinde uzun yıllardır hizmet veren Rainbow Cafe’nin işletmecisi  Sadık Büyükbudak cafenin sınırları içinde bulunan elektrik panosunu tehlikeli olduğu için kaldırılmasını istiyor.

Defalarda dikeçle verdi

Sadık Büyükbudak tarafından Değirmendere Sahili Faruk Demirer Caddesi No:23 adresinde hizmet veren Rainvow Cafe’nin sınırları içinde bulunan elektrik panosu tehlike saçıyor. İşletme sahibi Sadık Büyükbudak tarafından defalarca kaldırılması için dilekçe verilen elektrik panosu kaldırılmadığı gibi herhangi bir bakım da yapılmadığı için özellikle küçük çocuklar için büyük tehlike arz ediyor.

Büyükbudak “Birine bir şey olsa sonra ben sorumlu olacağım”

Yıllardır elektik panosunun kaldırılması için dilekçe verdiğini ifade eden  Rainbow Cafe’nin işletmecisi Sadık Büyükbudak yaptığı açıklamada, “ Defalarca dilekçe vermeme rağmen hala elektrik panosu kaldırılmadı. Her dilekçe sonrasında kaldırılacağı söyleniyor ama yıllardır bekliyoruz. Elektrik panosunu etrafında sürekli çocuklar oynuyor ve Biri dokunacak ve elektrik çarpacak diye korkuyorum. Birine bir şey olsa sonra ben sorumlu olacağım. Bu nedenle ben mekan sahibi olarak elektrik panosunun kaldırılmasını istiyorum. Bu kadar kötü durumda olan bir elektrik panosunun burada durmadı hem tehlikeli hem de kötü görüntüye sebep oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.