DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ellibeş’ten Turhan Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

Ellibeş’ten Turhan Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

Ellibeş’ten Turhan Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri 16. Olağan Kongreleri ile yeniden başkan seçilen Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız’ı Gölcük Eski Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

105 oyla yeniden başkan seçilmişti

Gölcük Eski Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz hafta 16. Olağan kongrelerini gerçekleştiren ve aldığı 105 oyla yeniden başkan seçilen Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Ellibeş görevinde başarılar diledi

Gerçekleşen ziyarette ilk söz alan Gölcük Eski Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Donanma Kenti Gölcükümüzün oluşumunun temelini oluşturan Gölcük Tersanesi bizler için oldukça değerlidir. Tersane işçilerimizin haklarını en iyi şekilde savunan Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubemizin gerçekleştirdiği 16. Olağan kongreleri ile yeniden başkan seçilen Turhan Yıldız ve yönetimini yeni dönemlerinde başarılar dilerim” dedi.

Yıldız’dan Ellibeş’e teşekkür

Gölcük Eski Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, “ Sizlerin bu güzel ziyareti ve iyi dilekleriniz bizi oldukça memnun etti. Yönetimi ile birlikte bir dönem daha bizlere güvenen ve destek veren tüm işçi kardeşlerime de bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.