DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Filizler Lokantası Ev yemeklerinde fark yaratmaya devam ediyor

Filizler Lokantası Ev yemeklerinde fark yaratmaya devam ediyor

Filizler Lokantası Ev yemeklerinde fark yaratmaya devam ediyor

İlçemizde son yıllarda büyük ilgi gören ev yemekleri lokantaları arasında en çok tercih edilen yer olan Filizler Lokantası hizmet kalitesi ve her gün değişen menüleri ile büyük beğeni alıyor.

Gölcüklülerin tercih noktası

2013 yılında hizmet vermeye başlayan Filizler Lokantası ev yemekleri ile Gölcüklüler tarafından büyük beğeni topluyor. Ali Çakmak tarafından Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi 32. Sokak No: 5 adresinde hizmet veren Filizler Lokantası ev yemekleri konusunda Gölcüklülerin tercih noktası olmaya devam ediyor.

Günde en az 11 çeşit yemek ve 4 çeşit salata yapılıyor

Ev yemekleri konusunda 2013 yılında 3 ortak olarak hizmet vermeye başlayan Filizler Lokantası şu anda Ali Çakmak tarafından işletilmeye devam ediyor. Ev yemeği olarak günde en az 11 çeşit yemek ve 4 çeşit salata olarak Gölcüklü müşterilerine hizmet veren Filizler Lokantası tam bir aile iş yeri olarak hizmet veriyor. Filizler Lokantası’nda Ali Çakmak’a eşi Nuray Çakmak ile çocukları Zekeriya Çakmak ile Nagihan Köprülü’nün yanı sıra 4 personeli ile hizmet veriyor.

Multinet ve Setcard ile anlaşması var

5 yıl önce 3 ortak olarak hizmete giren ve şu anda ailesi ile birlikte işlettiği Filizler Lokantası’nın sahibi Ali Çakmak, “ Filizler Lokantası olarak 3 ortak olarak başlamıştık. Daha sonrasında ortaklarım ayrılınca ailem ile birlikte Filizler Lokantasını işletmeye devam ediyoruz. Ailemin yanı sıra 4 yardımcımız var. Sabahları çıkan çorbamızın haricinde günde en az 11 çeşit yemeğimiz ile 4 çeşit salatamız çıkıyor. Ayrıca Cuma günleri ve kandillerde müşterilerimize ücretsiz helva servisimiz bulunuyor. Filizler Lokantası olarak Multinet ve Setcard ile anlaşmamız var. Bu nedenle müşterilerimiz daha çok banka çalışanları ve memurlardan oluşuyor. Tabi çevre esnafların çalışanları tarafından da oldukça tercih ediliyoruz” dedi.

Kullanılan malzemeler özenle seçiliyor

Yemek yaparken kullanılan malzemelere her zaman dikkat ettiklerini belirten Çakmak, “Filizler lokantası olarak yemeklerimizde kullandığımız malzemeleri her zaman özenle seçeriz. Kullanılan malzemelerin başında gelen etimizi ve kıymamız yerli üretim ve helal kesim sertifikası olan etleri kullanırız. Kesinlikle ithal et kullanmıyoruz. Yine sebzelerimiz toptancımız aracılığı ile sipariş üzerine özenle seçilmiş sebzeler kullanılır. Bakliyat ürünlerimiz yine aynı şekilde sabit bir markayı kullanıyoruz ve diğer markalarda indirim olsa bile kullandığım markayı değiştirmem” dedi.

Yaprak sarması ve mantı favori

Çakmak sözlerinin devamında, “Yemek yemeye gelen müşterilerimiz özellikle yaprak sarmamızı çok beğeniyorlar ve sürekli ne zaman çıkacak diye soruyorlar. Ayrıca ev mantımız yine müşterilerimiz tararından oldukça beğenilir. Mantıyı eşim ve çalışanlarımız kendi elleriyle yapıyor ve kesinlikle hazır değildir. Filizler Lokantası olarak lokanta dışında özel günlerde sipariş üzerine yemek yapıyoruz. Ayrıca talep üzerine iş yerlerine toplu yemek servisimiz mevcuttur. Filizler Lokantası olarak çalışanlarımıza önem veririz. Şu anda çalışan personellerimiz sabit maaşlı ve sigortalı olarak çalışıyor. Bu konuda kimsenin hakkını yemek istemem ve bu nedenle personellerim işe girdiği günden beri sigortalı olarak çalışmaktadır” dedi.

Havaların ısınması ile bahçe sezonu açıldı

Çakmak son olarak, “ Filizler Lokantası olarak özellikle bahar aylarının gelmesi ile müşterilerimiz kendimize ait olan bahçemizde yemek yemeyi tercih ediyorlar. Geniş bahçemizin haricinde kapalı yerimizde de hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.