DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gençler İşeri’ye teşekkür etti

Gençler İşeri’ye teşekkür etti

Gençler İşeri’ye teşekkür etti

CHP İlçe Gençlik Örgütü, Gölcük Belediye Başkan adayı olarak son ana kadar çalışan İsmet İşeri’ye emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

31 Mart Yerel seçimlerine yönelik yoğun ve tempolu bir çalışma sürecini geride bırakan CHP İlçe Gençlik Örgütü, Gölcük Belediye Başkan adayı olarak son güne kadar saha da çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İsmet İşeri’ye seçilemese bile verdiği emekten dolayı teşekkür plaketi sundu.

“İsmet başkan çok çalıştı’

CHP İlçe Başkanı Güney Yılmaz ve örgütünün katılımıyla Estebian Cafe’de gerçekleşen buluşmada konuşma yapan Yılmaz, “Hatalarımızı, eksikliklerimizi görme fırsatı bulduk. Siyasetin gençleşmesinin şart olduğunu dile getirdik. Gençler her zaman göz önünde olmayan kahramanlar olarak nitelendirdik. İsmet başkana sabah namazından gece yarılarına kadar çok çalıştığı içten bir seçim kampanyası yürüttüğü için teşekkür ettik. Gençler olarak bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemedi ve temposuyla bize güç verdi. Önümüzdeki seçimlere örgütümüzün her kademesiyle daha dinamik daha güçlü bir şekilde ve her zaman gençlerin desteğiyle başarıya adım atacağımıza inanıyorum” dedi.

İşeri’ye teşekkür plaketi takdim ettiler

Estabian cafe’de gerçekleşen buluşma sonunda CHP İlçe Gençlik örgütü tarafından İsmet İşeri’ye plaket takdiminde bulunuldu. İşeri, öncelikle gençlere teşekkürlerini ileterek, verdikleri destekten ve gösterdikleri ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.