DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Göçükçü Erkut İşletmecisi Erkut Öznar “GÖÇÜK DÜZELTMEK BİZİM İŞİMİZ”

Göçükçü Erkut İşletmecisi Erkut Öznar  “GÖÇÜK DÜZELTMEK BİZİM İŞİMİZ”
30.04.2019
2.818
A+
A-

Göçükçü Erkut İşletmecisi Erkut Öznar

“GÖÇÜK DÜZELTMEK BİZİM İŞİMİZ”

Göçük düzeltme işinde deneyimli ve uzman olan Göçükçü ERKUT Yeni Sanayi Sitesinde çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yeni Sanayi Sitesi C Blok 13/2 C/2 adresinde kesintisiz bir şekilde müşterilerine hizmet etmektedir. Pasta cila ve boya koruma en iyi şekilde Göçükçü Erkut’ta yapılmaktadır.

GÖÇÜK DÜZELTME NASIL YAPILIR

Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme herhangi bir boya işine maruz kalmadan aracınızda meydana gelen küçük çaplı ezik ve göçükleri gidermek için kullanılan harika bir yöntemdir. Genellikle 5 cm çap ölçüsüne kadar kaporta göçükleri için uygulanır.

Hepimizin başına küçük kazalar gelebilir. Aracımızın üzerine düşecek herhangi bir nesne, alışveriş arabaları, park halindeyken diğer aracın kapısının çarpması gibi küçük kazalarınızı dert etmeyin. Bu gibi durumlarda, aracınızı özel el aletleri ile orijinal boyasına zarar vermeden düzelterek eski haline getiriyoruz.

PDR TEKNİĞİ TASARRUF SAĞLAR

PDR tekniği size hem zaman tasarrufu hem de kar sağlar. En kısa sürede en ekonomik çözümü sunar. Aracın parçalarını sökmeye, düzeltmeye ve boyamaya gerek duymaz. Macun ve diğer kimyasal maddeler kullanmaya gerek kalmaz. Masrafı 2-3 kat azaltır. Aracınızın orijinalliği bozulmaz, ikinci el satışında değer kaybına uğramaz. PDR teknolojisi arabanın boyasının zarar görmemiş olması durumunda geçerlidir. Göçük bölgesindeki saçın uzamamış ve boyanın zarar görmemiş olması şarttır. Daha önce hasar görmüş, macunlanıp boyanmış saç veya alüminyum alaşımlı paneller üzerindeki göçüklerin giderilmesinde PDR tekniği kullanılmaz. Böyle durumlarda macunun ve boyanın çatlama ihtimali çok yüksektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.