DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLAŞ’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı MURAT EKER OLDU

GÖLAŞ’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı  MURAT EKER OLDU

GÖLAŞ’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı

MURAT EKER OLDU

Gölcük Belediyesi’ne bağlı olan GÖLAŞ’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı AK Parti Kontenjan Belediye Meclis Üyesi Murat Eker oldu. Geçtiğimiz gün göreve başlayan Murat Eker yaptığı açıklamada, “GÖLAŞ olarak ilk hedefimiz kurumsallaşmak ve daha sonrasında markalaşmak” dedi.

Murat Eker kimdir?

1971 Gölcük Değirmendere doğumlu olan Murat Eker İlk, Orta ve Lise eğitimini Gölcük’te tamamladı. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm ve Otelcilik Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu olan  Murat Eker mesleğe 1991 yılında İstanbul Hilton’da başladı. Çeşitli departmanlarda görev aldıktan sonra 17 Ağustos Gölcük Depremi sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Altınnal A.Ş., Sekapark A.Ş., Antikkapı A.Ş. şirketleri bünyesinde otel müdürlüğü dahil tüm birimlerde yöneticilik görevinde bulundu. Murat Eker son olarak AK Parti Kontenjan Belediye Meclis Üyesi olmasıyla birlikte GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

“Tesislerimizin hizmet kalitesini en üst seviyeye ulaştıracağız”

GÖLAŞ’ın kurumsallaşma noktasında en üst seviyeye çıkarmak için bilgi ve birikimlerimden yeni bir enerjiyle GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başlayan Murat Eker, “GÖLAŞ bünyesinde  bulunan  tesislerimizin hizmet kalitesini en üst seviyeye ulaştıracağımız ve Gölcük halkı ile buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyorum” dedi.

“Yalı Evleri’ni Kocaeli genelinde tercih edilen mekanlar arasına sokmak hedefindeyiz”

GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker yaptığı açıklamada, “ Göreve başlamam ile birlikte öncelikli olarak Yalı Evleri’ni ve otelimizi prezantabl bir şekilde daha çok kişiyle buluşmasın sağlayacağız. Sadece Gölcük halkı için değil farklı illerden de misafirlerin bu tesislerle buluşması için emek harcayacağız. Yalı Otelimizi kurumsal firmalarla da buluşturup Kocaeli genelinde tercih edilecek otel olmasını sağlayacağız. Yalı Evleri’ni yine aynı şekilde Kocaeli genelinde tercih edilen mekanlar arasına sokmak hedefindeyiz” dedi.

“Eriklitepe Tabiat Parkı’nı Türkiye genelinde isim yapacak tesis haline getirme amacındayız”

Geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Eriklitepe Tabiat Parkı hakkında da düşüncelerini dile getiren Eker, “Eriklitepe Tabiat Parkımız yine aynı şekilde tüm Türkiye genelinde isim yapacak tesis haline getirme amacındayız. Lokasyon ve fiziksel  olarak tesisimiz çok avantajlı noktada olup kolay ulaşılabilir bir konumda. Bu avantajı kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirip hizmete sunmak ana amacımız olacak” dedi.

“Gölcük’ün ismini duyurmak ana amacımız olacaktır”

Eker sözlerinin devamında Yazlık Ilıca Tesisleri hakkında da düşüncelerini dile getirerek, “ Gölcük’ün ilk ve tek kaplıcası olan Yazlık Ilıca Tesisleri’ni gerek içerdiği mineraller gerekse sağladığı faydalar açısından Gölcük için çok avantajlı bir tesis ve bünyesinde ayrıca doktor balıkların bulunması nedeniyle özellikle Sedef Hastalığı ve birçok cilt hastalığına şifa kaynağı olduğu için bu tesisimizle de ilgili ulusal tanıtımını ön planda tutup Gölcük’ün ismini duyurmak ana amacımız olacaktır” dedi.

Değirmendere Kültür Merkezi’nin otel konseptli, yemekli ve 5 yıldızlı kalitesinde hizmet verecek

Değirmendere Kültür Merkezi hakkında yeni projeleri olduğunu ifade eden Eker, “ Bu avantajlı tesislerimizin yanında bölgeye ve Kocaeli’ye alternatif oluşturabilecek yeni tesisleri de hizmete sunmak en büyük hedefimiz. Örneğin Değirmendere Kültür Merkezi’nin otel konseptli, yemekli ve 5 yıldızlı kalitesinde düşünlerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir tesis olarak hizmete sunmak bunlardan bir tanesi. Bundan sonraki süreç içerisinde vatandaşlarımızın desteğiyle ve onların faydasına sunacağımız sosyal paylaşım alanları oluşturmak ve bunları kurumsallaşma mantığıyla kaliteli hizmette buluşturmak gayemiz olacaktır” dedi.

Başarı emek işidir

GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker son olarak yaptığı açıklamada, “ İlk hedefimiz GÖLAŞ’ı kurumsallaştırmak ve daha sonrasında markalaştırmak olacak. Kurumsallaşma adına bu göreve geldim ve ekibim ile birlikte en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Başarı emek işidir. O yüzden bu ekip içerisinde başarılı olmak adına hepimizi görevlerimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Ofiste oturmayı Seven biri değilimdir.  Sürekli sahada olan bir profilim var. Tesislerle ilgili sıkıntılarda anında müdahale etmek adına sürekli tesislerde bulunacağım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.