DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’e AK PARTİLİ VEKİLLERDEN ZİYARET 

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’e  AK PARTİLİ VEKİLLERDEN ZİYARET 

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’e

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN ZİYARET 

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Gölcük Belediye Başkanı Seçilen Av. Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.  Başkan Sezer’e son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Hayırlı olsun dileklerinde bulundular

Tüm yurtta olduğu ilçemizde de gerçekleştirilen 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gölcük’ün yeni Belediye Başkanı olan Av. Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretleri devem ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri  Fikri Işık, İlyas Şeker, Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu yeni göreve başlayan Gölcük Belediye Başkanı Seçilen Av. Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ile bazı Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Sezer, “Beni bu göreve layık gören  tüm Gölcük halkını çok teşekkür ederim”

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri  Fikri Işık, İlyas Şeker, Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu Gölcük Belediye Binası girişinde karşılayan Başkan Sezer, konuklarını daha sonra makamında ağırladı. Vekiller Başkan Sezer’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, görevinde başarılar diledi. AK Partili vekillerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sezer, “Gölcük halkının teveccühü ile Gölcük Belediye başkanı seçildim. Beni bu göreve layık gören  tüm Gölcük halkına çok teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ile birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Sizlerin ziyareti ve iyi dilekleri bizlere güç veriyor. Ziyaretinizden ve iyi dileklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ederim ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.