DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Belediyesi Kütüphanesi, GENÇLERİN UĞRAK MEKANI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Kütüphanesi,  GENÇLERİN UĞRAK MEKANI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Kütüphanesi,

GENÇLERİN UĞRAK MEKANI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcük Sanat Galerisi binasında hizmet veren Gölcük Belediyesi Halk Kütüphanesi, vatandaşlara önemli hizmet sunmaya devam ederken özellikle gençlerin de uğrak bir mekanı haline geliyor.

Kütüphane yoğun bir ilgi görüyor

Kütüphane içinde ders çalışma imkanı bulan gençler, güncel kitaplara da ulaşma imkanına sahip oluyor. Gölcük Sanat Galerisi binasında hizmet veren Gölcük Belediyesi Kütüphanesi, ilçemiz halkına hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesinde barındırdığı hizmetler ile özellikle gençlerin uğrak mekanı olan kütüphane yoğun bir ilgi görüyor.

Kütüphanede yaklaşık 8 bin kitap var

Gölcük Belediyesi Halk Kütüphanesi yetkililerinden yapılan açıklamada şu sözleri dile getirdiler: “Kütüphanemizde yaklaşık 8 bine yakın kitap var. Kütüphanemize üye olmak için kimlik fotokopisi ve herhangi bir elektrik, su veya doğalgaz gibi fatura yoksa ikametgah adresi ile üye olabiliyor. Kitap getirmenin ve kütüphaneden kitap almanın 15 gün süresi var. Bu kütüphanede özellikle toplumsal kitaplar, tarih, roman, klasikler çok ilgi görüyor. Kütüphanemizde kitap yelpazesi oldukça geniş. Bağış yapmak isteyenler özellikle yıpranmamış ve temiz kitapları bağış yapabilirler. Şu anda yaklaşık kütüphanemizde 8 bin kitap var” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.