DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Erzurumlular Derneği’nden Gazetemize ziyaret

Gölcük Erzurumlular Derneği’nden Gazetemize ziyaret

Gölcük Erzurumlular Derneği’nden Gazetemize ziyaret

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri, geçtiğimiz Cuma günü Gazetemizi ziyaret ederek Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından 11-14 Nisan 2019 Perşembe günü düzenlenecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğine davet etti.

Düzenlenecek olan etkinlik 11-14 Nisan tarihleri arasında olacak

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde 11 Nisan Perşembe günü saat 16:00’da başlayacak ve 4 gün sürecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğini davetiyeleri dağıtılmaya başlandı. Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri, geçtiğimiz Cuma günü Gazetemizi ziyaret ederek 11-14 Nisan tarihleri arasında düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.

Başkan Turan, “Etkinliğimizde özel olarak yöresel yemeklerimiz tanıtılacak”

Başkan Muhammet Turan, Gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu olarak bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğimizde yöresel ve kültürel etkinliklerimiz yer alacak. Satışa yönelik değil, kültürel değerlerimizi ön planda tutacağımız bir etkinlik olacak. Etkinlik boyunca konuklarımız faytonlarla ve öküz arabalarıyla gezdirilecek. Etkinliğimizde özel olarak yöresel yemeklerimiz tanıtılacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.