DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Federasyona dönüşüyor

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Federasyona dönüşüyor

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, Federasyona dönüşüyor

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Yasin Aslan, platform ile ilgili olarak yapılan çalışmalarla hakkında açıklamalarda bulundu.

“Platformumuzu daha resmi bir konuma getirmiş olacağız”

Başkan Aslan, konu hakkında yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere platformumuz, kurulmuş olduğu yıldan bu yana büyüyerek ilçemiz geneline hitap eden bir kuruluş olmuştur. Her dönemde ilçemize faydası dokunacak çalışmalar yapmanın yanı sıra hemşeri dernekleri olarak kendi kültürümüzü ilçemizde yaşatmaya, diğer derneklerimizin yaptığı çalışmalarla da Gölcük halkının geneline faydalı olmaya gayreti içerisinde olduk. Bilindiği üzere platformumuz üye derneklerinin katılımı ile oluşturulmuş ve kadrosunu da yıldan yıla büyüttü. Bununla birlikte platformumuzu daha da büyütmek için Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nu federasyona dönüştürme düşüncemiz var. Bu konuyla ilgili olarak üye derneklerimizle bir görüşme yapmak ve bu düşüncemizi somut bir adıma dönüştürmek için çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Böylelikle platformumuzu daha resmi bir konuma getirmiş olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.