DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Turgut Özal İlkokulu 2-F ve 3-F Öğrencileri SERAMİKLE TANIŞTI

Gölcük Turgut Özal İlkokulu 2-F ve 3-F Öğrencileri  SERAMİKLE TANIŞTI

Gölcük Turgut Özal İlkokulu 2-F ve 3-F Öğrencileri

SERAMİKLE TANIŞTI

Gölcük Turgut Özal İlkokulu 2-F Öğrencileri Öğretmenleri Sevil Gürol ve 3- F Öğrencileri Öğretmenleri Şükriye Ürpek eşliğinde seramikle tanıştı. Minik eller hünerlerini düzenlenen etkinlikte sergiledi.

Minik eller hünerlerini düzenlenen etkinlikte sergiledi

Öğrencilerin el sanatlarını denemeleri, geçmişte atalarımızın çamurdan ve kilden yaptıkları eşyaları görerek yaşayarak öğrenmeleri amacıyla düzenlenen etkinlikte Gölcük Turgut Özal İlkokulu 2-F Öğrencileri Öğretmenleri Sevil Gürol ve 3- F Öğrencileri Öğretmenleri Şükriye Ürpek eşliğinde seramikle tanıştı. Minik eller hünerlerini düzenlenen etkinlikte sergiledi. Minik öğrenciler kendi elleriyle şekillendirdikleri eserleri görüp kendileri ile gurur duydular.

Gürol,“Gezici Çanak Çömlek Patlasın grubu bize bu mutluluğu ayağımıza getirdi”

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında açıklama yapan Gölcük Turgut Özal İlkokulu 2-F Sınıfı Öğretmeni Sevil Gürol, “Çocuklarımız el sanatlarını denesinler, geçmişte atalarımızın çamurdan ve kilden yaptıkları eşyaları görerek yaşayarak öğrensinler diye böyle bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımız kendi elleriyle şekillendirdikleri bir eseri görüp kendileri ile gurur duydular. Gezici Çanak Çömlek Patlasın grubu bize bu mutluluğu ayağımıza getirdi. 2/F ve 3/F sınıflarının ortak çalışması oldu. Çocuklarımız harika bir gün geçirdi hünerlerini en güzel şekilde sergilediler. Gezici çanak çömlek patlasın grubuna çok teşekkür ederiz. Çocuklarımız eğlenerek keşfettiler” dedi.

“Çocuklarımızla eğlenerek keşfettik, üretirken eğlendik”

Gezici Çanak Çömlek Grubu yaptığı açıklamada, “Bizleri okullarına davet eden öğretmenlerimiz Sevil Gürol ve Şükriye Ürpek’e, harika çocuklarımıza misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızla eğlenerek keşfettik, üretirken eğlendik” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.