DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Ülkü Ocakları’nda şehitlerimiz için Yasin-i Şerif ve dualar okundu

Gölcük Ülkü Ocakları’nda şehitlerimiz için Yasin-i Şerif ve dualar okundu

Gölcük Ülkü Ocakları’nda şehitlerimiz için Yasin-i Şerif ve dualar okundu

Gölcük Ülkü Ocakları Binasında geçtiğimiz gün Irak sınırında Teröristler ile girdikleri çatışmada şehit düşen 4 askerimiz için Yasın-i Şerif ve dualar okutuldu.

Yeni Başkan Vekili Doğukan Poyraz oldu

Geçtiğimiz gün Irak Sınırında Teröristler ile girdikleri çatışmada şehit düşen  Piyade Sözleşmeli Er Erhan Çiyapul, Piyade Sözleşmeli Er Murat Şahin, Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin ve Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı için Gölcük Ülkü Ocakları Binasında Yasın-i Şerif ve dualar okutuldu. Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar önderliğinde gerçekleşen programda aynı zamanda vatani görevini yerine getirmek için askere giden Başkan Vekili Alper Çakıcı’nın yerine Doğukan Poyraz getirildi.

Cabar, “Bu ülkeyi bölmeye bugüne kadar kimsenin gücü yetmedi bundan sonrada yetmeyecek”

Irak sınırında teröristlerle girdikleri çatışma sonucu şehit düşen 4 askerimiz için Yasin-i Şerif ve dualar okunduktan sonra bir açıklama yapan Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar, “Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında, 19 Nisan 2019 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmalarda 4 kahraman askerimiz şehit düşmüş 6 askerimizde yaralanmıştı. Bu akşam Gölcük Ülkü Ocakları olarak batanı uğruna canını siper ederek şehit düşün kahraman 4 askerimize ve tüm şehitlerimizin ruhlarına Yasin-i Şerif ve dualar okuttuk. Bu ülkeyi bölmeye bugüne kadar kimsenin gücü yetmedi bundan sonrada yetmeyecek. Düzenlediğimiz programda ayrıca vatani görevini yerine getirmek için askere giden Başkan Vekilimiz Alper Çakıcı’nın yerine Doğukan Poyraz kardeşimiz atandı. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerken vatani görevini yerine getirmek üzere askere giden Alper Çakıcı kardeşimize de hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.