DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’ün ilk 2 yıldızlı Hoteli THE LA ROSSA HİZMETİNİZDE

Gölcük’ün ilk 2 yıldızlı Hoteli  THE LA ROSSA HİZMETİNİZDE

Gölcük’ün ilk 2 yıldızlı Hoteli

THE LA ROSSA HİZMETİNİZDE

Gölcük’ün ilk 2 yıldızlı Hotel’i The La Rossa Hotel hizmete girdi. İlçemizin en büyük eksiklerinden biri olan yıldızlı otel anlayışını işletmeciliğini Mustafa ve Gülser Özbey Güneş çifti tarafından yapılan The La Rossa Hotel kısa sürede yoğun ilgi görmeye başladı.

Restaurant kısmı ile de iddialı

Gölcük’ün ilk ve tek 2 yıldızlı Hoteli olarak Dumlupınar Mahallesi Mareşal Fevzi çakmak Caddesi  45. Sokak  No: 2 adresinde hizmet vermeye başlayan The La Rossa Hotel Gölcük’te Restaurant kısmı ile de oldukça iddialı. Gölcük’ün en büyük eksiklerinden biri olan ve Mustafa ve Gülser Özbey Güneş çifti tarafından hizmet verecek olan The La Rossa Hotel ile Gölcük’te bu eksiklik giderilmiş oldu. 16 oda, 29 yatak olarak hizmet verecek olan The La Rossa Hotel aynı zamanda 50 kişilik Restaurant kısmı ile Türk ve Dünya Mutfağının eşsiz lezzetleri ve mezeleri ile de hizmet verecek. The La Rossa Hotel de aynı zamanda hafta içi ve hafta sonu açık büfe kahvaltısı ile de hizmet veriyor.

Bir Hotel’den beklenen her şey mevcut

The La Rossa Hotel Personel ve Servis Sorumlusu Savaş Yavuz, The La Rossa Hotel olarak vizyonları hakkında bilgi verdi. Yavuz yaptığı açıklamada, “The La Rossa Hotel olarak gelecek olan misafirlerimizi gerek konaklama gerekse restaurant ve bar kısmımızda ihtiyaç duyabilecekleri konfor, huzur, güven ve kaliteli servisi sağlayacağımız konusunda kendimize güvenimiz tam” dedi.

The La Rossa Hotel olarak Oda özellikleri

Standart Oda; Modern tasarımla dizayn edilmiş olan odalarımız 25 m2 büyüklüğünde olup 2 kişi veya 3 kişi konaklama seçeneği ile balkon alternatifli odalar bulunmaktadır.
Aile ve Balayı Odası; 35 m2 genişliğindeki aile ve balayı odası olarak dizayn edilmiştir. Modern çizgiler ve renk tonlarıyla refah konaklama konforu sunmaktadır. Teras alternatifli konaklama seçenekleri 6 odası bulunmaktadır.

Odalarda bulunan özellikler

LCD TV
Klima
Duşakabin
Saç kurutma makinası
Kablosuz İnternet
Minibar
Kasa
Telefon
Çay-Kahve ikramı
Kettle

Toplantı salonunun özellikleri

The La Rossa Hotel’in Estrella (Yıldız) Toplantı Salonu iş toplantılarınızın vazgeçilmez adresi olacak.  Şehrin merkezinde son teknoloji ve konfora sahip 80 kişilik toplantı salonunda, iş toplantılarınızda sizlere ev sahipliği yapmaktadır. Bayi Toplantıları, Özel Etkinlikler, Satış Toplantıları, Eğitim Toplantıları, Motivasyon Toplantıları için en iyi hizmeti sunacak olan The La Rossa Hotel’in toplantı salonunun özellikleri olarak İnternet bağlantısı, Görsel sunumlar için teknolojik destek, Barcovizyon, Perde, Ses sistemi, Flipcharte sistemi ile hizmet verecek.

Masaj Salonu hizmeti bulunuyor

The La Rossa Hotel’in aynı zamanda alternatif Klasik masaj, Aromaterapi masajı ve Derin doku masajı ile iş stresinden çıkıp, kendinizi ödüllendirme imkanı sunuyor.  Ortadoğu esintileri ile dizayn edilmiş, havalandırma ve aydınlatma sistemiyle huzur bulabilirsiniz.
Gölcük’ün ilk 2 yıldızlı Hoteli The Larossa Hotel siz değerli müşterilerini  bekliyor. Muhteşem mutfağı ile Restaurant kısmında nezih bir ortamda yemeğinizi müzik eşliğinde yemek ayrıcalığı için rezervasyon yapmak isterseniz işte  irtibat numarası; +90 (262) 414 00 07

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.