DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hamile olduğunu bilmediği köpeği sokak ortasında doğurdu

Hamile olduğunu bilmediği köpeği sokak ortasında doğurdu

İlçemize bağlı Değirmendere’de ikamet eden İsmail Üstün’ün, 1 buçuk ay önce aldığı ve rahatsızlığı nedeniyle veterinere götürdüğü köpeği sokak ortasında doğurdu.

Biri yolda ikisi veterinerde olmak üzere 3 yavru doğurdu

Bir buçuk ay önce aldığı Fino cinsi köpeğinin evde rahatsızlandığını gören İsmail Üstün köpeğini hemen Veterinere götürmek istedi. İsmail Üstün hamile olduğunu bilmediği köpeğinin bir anda sokak ortasında doğurduğunu görünce ne yapacağını şaşırdı. Sokak ortasında köpeğin doğurduğunu gören Veteriner Hekim Ali Anaç’ın Müdahalesi ile bir yavru daha dünyaya getiren köpek daha sonra İsmail Üstün’ün tanıdığı Veteriner Kliniği’ne götürüldü.  Burada da bir yavru dünyaya getiren köpeğin 3 yavrusu oldu.

Üstün, “Bir köpek sahibi olmak isterken 4 tane köpeğimiz oldu”

Bir an da 3 yavru köpek sahibi olan İsmail Üstün olayı şu şekilde anlattı: “ Köpeğimizi 1 buçuk ay önce arkadaşımdan aldım ve aldığımda hamile olduğunu bilmiyordum. Köpekte bir gariplik olduğunu hissedince hemen Veterinere götürmeye karar verdim. Veteriner kliniğine giderken kucağımda olan köpeğimden bir ıslaklık hissettim ve köpeği yere bıraktığım zaman doğurduğunu gördüm. O anki şaşkınlığımla ne yapacağımı bilemezken Veteriner Hekim Ali Anaç geldi ve onunda müdahalesi ile bir yavru daha dünyaya geldi. Daha sonrasında köpeğimi ve yavrularımı anlaşmalı olduğum veterinerimize götürdüm ve köpeğim burada bir yavru daha dünyaya getirdi. Bir köpek sahibi olmak isterken 4 tane köpeğimiz oldu. Yavrularımız ve annemizin sağlık durumunun iyi olması bizim en büyük mutluluğumuz oldu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.